----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

BFF - Best Friends

Üdvözöllek a Legjobb Barátnőknek szóló INFINITY kollekcióban! 

Használd a SZŰRÉST, hogy megtaláld a Neked / Nektek legjobban tetsző barátnős dizájnt. Ne aggódj, a páros tokokat is nyugodtan kérhetitek külön-külön készülék típusra. 


28termék
28termék

BFF - BEST FRIENDS telefontok kollekció - INFINITY Tokok

Talán ez az idézet adja át a legjobban, hogy miért is fontos nekünk ENNYIRE a legjobb barátnőnk: 
"Hogy ki a legjobb barátod, onnan ismered fel, hogy váratlanul fölhív telefonon, akár késő este is, és ezt kérdi: "Mi bajod van?" Megérezte. Ő egyedül." (Müller Péter). 

A legjobb barátnőnk az, aki a lelkünk egy része. Valaki, akire akkor is számíthatunk, amikor más rég otthagyott minket. Ő az, aki megtorlás nélkül ehet a tányérodból, ihat a poharadból. Ő az, akivel, ha egymásra néztek már tudjátok, hogy a másik mit gondol... Ő az, akivel elég egy pillantást váltani és máris nevetésben törtök ki... és ő az... aki ha nincs veled, akár egy életen át is hiányozhat. 

A legjobb barátnőnk az, aki jobban tud hiányozni, mint az első szerelem. Ő az, akivel ha évekig nem találkoztok, pont ott folytatjátok, ahol abbahagytátok... mert ez a kapcsolat, ez a kötelék egy életre szól. Valamikor az előző életünkben köttetett valahol fent az éterben és megtalál minket akárhányszor születünk is újjá. Mert az első találkozásnál elég egymásra pillantatnunk és már tudjuk, érezzük, hogy mi ISMERJÜK őt. És ő is érzi, hogy ismer Téged. 

Ez a telefontok kollekció Nektek szól... 

MIÉRT VÁLASZD A BFF telefontok kollekciónk egyik szuper tokját? 

...mert akárhol vagytok is, akármilyen messze jártok is egymástól, elég legyen egy pillantás arra a dologra, ami a legtöbbet van nálad, hogy tudd, nem vagy egyedül. Ez pedig a telefonkészüléked.
Érezni fogod, hogy van valaki, akire mindig számíthasz és ő a legjobb barátnőd. 

Mindezek mellett nem mindegy, hogy milyen a telefontok minősége, amit ráteszel a készülékedre. Mindegy, hogy iPhone, Samsung, Xiaomi vagy Huawei-ről van szó. Mindegy, hogy 15 000 ft-s, vagy 500 000 ft-os a készüléked. Védelemre van szüksége. Sokan azt mondják, hogy áh veszek inkább egy új telefont... és mondd csak, számolsz azzal az idővel, ami kiesik akkor, ha épp összetört és neked nincs pénzed, időd, energiád, lehetőséged elmenni és venni egy másikat? 
Ha ezt átgondoltad, akkor gyere és nézd meg a Legjobb barátnős kollekciónkat, biztos vagyok benne, hogy találsz olyat, ami tetszik Neked... de ha mégsem.... kérhetsz akár EGYEDI, saját fotósat is :) 


És ha még mindig kétségeid lennének, olvasd el, mit írtak Rólunk mások: 

Google értékelés: "A megrendelt termék egyszerűen csodás. Az ajándék a borítékban, a kedves üzenet szebbé tette a napomat! Az, hogy ismeretlenül is ilyen szintű kedvességet küldtök a vevőiteknek felbecsülhetetlen. Csak így tovább!" (Orgován Evelin)

Facebook vélemény: "Edddigi rendeléseim alapján a legjobb oldal, precízség, gyorsaság, kedvesség.. Mindenkinek csak ajánlani tudom! " (Kovács Bettina)


És ne feledd! A telefonod teljeskörű védelme érdekében használj kijelzővédő fóliát. Mi Magyarország egyik legjobb minőségét emeltük be a kínálatunkba, az XPROTECTOR fóliákat. 

Szűrés
Termék típus
Készülék típus
Kollekció
Téma