----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Bella Ciao

Bella Ciao kollekció csak az Igazi Rajongóknak!

Professzor, Tokyo, Nairobi, Berlin... Folytassam vagy már tudod miről van szó? :)

Használd a SZŰRÉST, hogy könnyebben megtaláld azt a telefontok dizájnt, ami a legjobban tetszik Neked! 


4termék 14
4termék 14

A Bella Ciao kollekció megihletője a Netflixen látható sorozat: a Nagy Pénzrablás.

Ha eddig még nem ismerted volna, akkor most ajánlunk neked egy igazi függést okozó sorozatot, amire Te is biztosan rá fogsz kattanni! A nagy pénzrablás egy Netfixen futó műsor, amelynek története több évadon át zajlik. A bűnügyi-thriller sorozat rendezője Alex Pina. A történet középpontjában pedig a Professzor áll, aki maga köré gyűjtött nyolc olyan embert, akiknek már nincs semmi vesztenivalójuk, mindezt azért, hogy elkövesse velük a történelem legnagyobb bankrablását.

Te már rajongó vagy?
Íme néhány kulisszatitok, amiket biztosan nem ismersz még!

1. Tudtad, hogy megannyi híresség is odavan a sorozatért? Neymar és Stephen King is kifejezte már rajongását a közösségi médiában.
2. Az, hogy a szereplők híres városokról lettek elnevezve, egy szerencsés véletlen műve! Alex Pina inspirálta Tokyo feliratú felsőjével Jesus Comenart, a sorozat producerét. Szerinted mi lenne a szereplők neve, ha Pina aznap egy sima, feliratmentes felsőt vesz fel?
3. A sorozat először nem a La Casa de Papel lett volna. Alex Pina, a sorozat alkotója ugyanis először Los Desahucios-ra keresztelte művét, azaz A kitaszítottak. Miért lett végül az a cím, ami? Mert Pina úgy gondolta, hogy A nagy pénzrablás cím jobban passzol a történethez, hiszen az első rész nyitójelenete is egy rablás.

Díszítse a telefontokod is A nagy pénzrablás!
Ha igazi rajongó vagy, és szeretnéd nem hivalkodóan, de kifejezni ezt, egy menő tokkal könnyen megteheted. A telefontokok kifejezik, milyen a stílusod, miért rajongsz igazán, elmond rólad valamit, ami jellemző rád. A nagy pénzrablás ikonikus mintáival díszített tok nem csupán azt fejezi ki, hogy rajongó vagy, de megmosolyogtat téged, hiszen közel áll hozzád a dísztés, ráadásul a többi rajongónak is némán üzenhetsz.

Ezért válaszd az INFINITY Tokok termékeit:

Az INFINITY Tokok termékei nem csupán szépek menő mintáikkal, de jobban védelmezik a készülékedet, mint a széfek a bankokban a sok lóvét. Ellentétben a Kínából érkező tokokkal, amelyek ugyan szépek, de a legkisebb eséstől sem képesek megóvni a mobilod.
A mai okostelefonok ugyan az életünk nagyon sok részét megkönnyítik, ám sajnos már nem olyan strapabíróak, mint annak idején.

A telefonod teljes védelme érdekében

Nem elég azonban csak a tok. A mobilod képernyőjére jó, ha felteszel egy védőfóliát. Ez a része ugyanis a legérzékenyebb telefonodnak. Szinte bármi képes megkarcolni, a sérülés pedig hamar az őrületbe fog kergetni. Egy képernyővédő fóliát - amit akár itt is beszerezhetsz - sokkal kevesebbe kerül kicserélni, mint a tényleges képernyőt.

Gyakori gond szokott lenni a telefon védelme kapcsán az is, hogy sok mobil gigantikus méreteket kap, amitől aztán nehézes a kézben tartani. Egy pop holderrel ez a gond könnyen megoldható. Ha azt szeretnéd, hogy A nagy pénzrablásos tokodhoz tökéletesen illeszkedjen ez a kiegészítő is, erre is van lehetőséged.

Nézz körül, találd meg a neked leginkább tetsző kiegészítőket, amelyeket még a Prof is megirigyelne!

Szűrés
Termék típus
Készülék típus
Kollekció
Téma