----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Anime mania

Anime csak az Igazi Rajongóknak!

AOT, MHA, Naruto, Haikyuu... Folytassam vagy már tudod miről van szó? :)
Ha nem találod a kedvenced, mindenképp írj - bővítjük a kínálatot!

Használd a SZŰRÉST, hogy könnyebben megtaláld azt a telefontok dizájnt, ami a legjobban tetszik Neked! 


339termék
339termék

Anime mania telefontok kollekció - INFINITY Tokok

Egy igazán hiánypótló kollekció. Ez az a terület, ahol igazán otthon érezheted magad. Mi megértünk, mi is imádjuk! 
Az INFINITY Tokok Csapat Tagjai között vannak igazi fanatikus Rajongók és ha nem találnád meg most rögtön a kedvencedet, ne aggódj, mert folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több témába bele tudjunk nyúlni. Ezt persze megelőzheted azzal, hogy írsz nekünk a hello@infinitytokok.hu mail címre, hogy tudasd velünk, mi az, amit kerestél, de nem találtál. 

Mit kell tudnod az INFINITY Tokokról anime tokjairól?

Nehéz dolga van manapság annak, aki a japán kultúra, az animék és mangák világa iránt érdeklődik. Nem könnyű úgy kiegészítőket találni, hogy azok ne haszontalanságok legyenek, amelyek majd a szekrény fiókjának alján végzik, hanem olyanok, amelyeket a hétköznapok során egyébként is használ. Kulcstartója, pólója és pulcsija sajnos csak véges számban lehet mindenkinek, és bizony az az idő is eljön, amikor a kismilliomodik poszter sem fér el a falon. Ilyenkor jön el a telefontokok ideje.

Ha Te magad is anime- és vagy mangarajongó vagy, bizonyára nagyon kritikusan nézed választékunkat is. A minőségre nem lehet panaszod, ha pedig esetleg nem találsz kedvedre valót, akkor bármikor kérhetsz egyedi, saját képes telefontokot is az Egyedit kérek menüpont alatt. Csak ki kell választanod a készüléked típusát és elküldeni nekünk a képet, amit a tokon látni szeretnél.

A legfontosabb tudnivalókat összeszedtük Neked pontokban: 
1. Minden telefontok egyedi mintával készül, ráadásul tökéletes minőségben. Pixelproblémával, elmosódással és hasonló amatőr hibával nálunk nem találkozol. 
2. Te választod ki, hogy milyen legyen a tokod: az anyagát, a színét. 
3. Minden tokhoz kérhetsz kijelzővédő fóliát, ami manapság alaptartozéknak számít, ha az üveg telefonokra gondolunk. 
4. És talán a legfontosabb: gyorsak, pontosak és kedvesek vagyunk. 

Mit mondtak rólunk - mások véleménye az INFINITY Tokokról: 

Facebook vélemény: Rég volt szerencsém ilyen kedves és nagyszívű csapathoz! Nagyon gyors kiszállítás és tökéletes minőség, csak ajánlani tudom őket! Köszönöm a kedves levelet és az ajándék nasit! (Uhrspringer Márk)"

Google értékelés: "Öröm volt itt vásárolni, köszönjük az személyesebb, emberibb hozzáállást! Nem csak egy webshop :D (Berényi Gyuri)

Szűrés
Termék típus
Márka
Készülék típus
Kollekció
Téma