----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Umbrella Academy

Üdv az Umbrella Academy kollekciónkban!

Csak az IGAZI Rajongók tudják kik ők: Nr. Five, Luther, Cha-cha, Hazel... Ha nem, akkor görgess legalulra az infóért! :) 

Használd a SZŰRÉST és így könnyebben megtalálod azt a dizájnt, ami a legjobban tetszik Neked! Abszolút kedvenc: Umbrella Academy telefontok kollekció

Az Umbrella Academy első... sőt! Második és harmadik nekifutásra sem jutott át nálam az első részen... Aztán annyian kerestek telefontokokat az Umbrella Academy-re, hogy nekiugrottam 4. alkalommal is éééés onnantól nem volt megállás. Lenyomtam az egészet egy sorozatmaraton alatt... IMÁDTAM! 

Az Umbrella Academy karakterei elsőre nem voltak szimpatikusak, túl szélsőségesnek és túlságosan erőltetetnek éreztem, de aztán azt vettem észre, hogy elkezdtem megkedvelni Klaus bohókás viselkedését, Vanya visszahúzódását, Luther szabálykövetését, Diego ragaszkodását a robot anyukához és még sorolhatnám... Személy szerint mindig is szerettem a különleges scifi és/vagy fantasyket, és ebben a sorozatban mindkettőt megkaptam. 

Az Umbrella Academy, jött és tarolt. Így nem volt kérdés, hogy a sorozat kapott nálunk egy komplett új kollekciót! :) 

Egy kicsit a sorozatról, ha még nem ismernéd... ANNYIRA... :) Vigyázz, mert lesz benne egy kis spoiler is

Az Umbrella Academy egy tipikus elcseszett mozaik család.

Erre mondják, hogy "f*cked up family". Ahogy már fentebb is írtam, idővel mindenkit megértünk, hogy miért olyan, amilyen és ez köszönhető annak, hogy mindenki megkapja a maga idejét, a történetét, a múltját és inditékait. Nincs elsietve, szépen kibontakoznak a karakterek. 

Talán az összes közül a best of Klaus. A színész, név szerint Robert Sheenan hatalmasat alakít és bár a többiek is igyekeznek, talán csak Nr. Five és Diego veheti fel vele igazán a versenyt, de nincs esélyük az első helyre. Nekem személy szerint többször is Jack Sparrow kapitány ikonikus karaktere jutott eszembe, a Karib tenger kalózaiból. Bár több zseniális alakítása volt Johnny Deppnek, egy életre beírta magát a filmtörténelmi múzeumba azzal, ahogy eljátszotta Sparrow figuráját. 

Az alig 16 éves Aidan Gallagher alakította az apokalipszist megélő és túlélő öregembert, aki egy 13 éves testébe tért vissza közénk. (még nem láttad és ez a mondat összekavart? No problem, ez normális :D ). Érdekes karakter, véleményem szerint egyértelműen felkúszott a második helyre Klaus után. 

Diego volt az, aki talán a legtöbbet veszített... egy igazi harcos, aki sok fájdalmat hurcol magával. Az ő "ellenfele" családon belül Luther.... itt azért van a részemről egy kis szubjektív részlehajlás, ugyanis az őt alakító Tom Hopperért én odavagyok... Ez van :D Ha esetleg nem jutott eszedbe, hogy honnan volt ennyire ismerős az arca, segítek: Trónok Harca - Dickon Tarly - őt és az apját füstöltette el Daenerys a sárkánnyal. 

Az egyik szerintem tök fölölseges karakter: Allison... Oké, szupernek tűnő képessége van ezzel a suttogással, de valahogy nem jött át... Vagy másnak kellett volna alakítania, vagy egyáltalán más karakternek kellett volna lennie...vagy akár ki is hagyhatták volna. 

Vanya és az ő hegedűje... egy egyszerű és nagyon durván introvertált karakter... semmi nőisesség nem sugárzott belőle... (persze, most hogy már tudom, hogy Ellen Page mára már Elliot Page, tisztább lett a kép). Szerintem Vanya mint karakter, nagyon ütős, de Ellen / Elliot ebben a szerepben valahogy nem szuperált... Csak... "volt"... az érzelmes vagy kemény pillanatokat valahogy "üresen" hagyta. Mindegy is... ettől függetlenül Vanya, miután megértettél sok mindent - itt azért lesz egy erős aha-élmény (vigyázz spoiler) Allison múltbéli cselekedete miatt. 


Az INFINITY Tokok kreátor csapata ezek után gondolom nem meglepő, hogy az egyik legnagyobb Umbrella Academy rajongói klubja lett. A 3. évad pedig ahogy kezdődött... egyszerűen IMÁDTUK! 


És mit kell tudnod az INFINITY Tokokról, azon kívül hogy király kollekciókat készít? 
Ezt mondták rólunk mások: 

Facebook vélemény: "Gyönyörű kivitelezés, magas színvonalú minőség jellemzi a tokokat. Nagyon szépen köszönöm! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek fontos a telefonja." (Pálfi Ágnes)

Google értékelés: "Nem szoktam értékelni mert nem szokásom! De ők annyira korrekt annyira jó eladók hogy muszáj vagyok adni egy csillagos ötöst! Folyamatosan informáltak a rendeléstől, 1 munkanap alatt nálam volt, kiváló csomagolás, kitűnő minőségű termék, illetve kaptam egy kis nasi ajándékot is ami miatt külön köszönet! Mindenkinek bátran ajánlom őket! Nem fogtok csalódni ebbe biztos vagyok! " (feribk 04)


És a végére még egy fontos dolog! - A teljeskörű telefonkészülék védelméről

Amellett, hogy dizájnos, szuper minőségű tokot viszel tőlünk mindenképp javaslom, védd meg a kijelződet is egy minőségi kijelzővédő fóliával is. A mai világban a telefontokok nem olyanok, mint a 2000-es évek elején voltak. Ezek már nem téglák, hanem cserepek, ráadásul a kijelzőcsere néha annyira drága, hogy érdemesebb elgondolkodni inkább a készülékváltáson. Ezt sokszor meg tudod előzni azzal, hogyha odafigyelsz és teljes védelmet adsz a készülékednek! 

Ne kísértsd a sorsod, mindenképp védd a kijelződet is! 

Szűrés
Téma