----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

életfa kelta fantasy galaxis életfás life tree Samsung Galaxy J5 (2017) fehér tok
Csodaszép Életfa - Hello Tavasz - Samsung Galaxy J5 (2017) tok
5 990 Ft

Csodaszép Életfa - Hello Tavasz - Samsung Galaxy J5 (2017) tok

életfa kelta fantasy galaxis életfás life tree Samsung Galaxy J5 (2017) fehér tok
életfa kelta fantasy galaxis életfás life tree Samsung Galaxy J5 (2017) fehér tok

Állítsd be, hogy milyen legyen a tok, majd tedd a Kosárba!

Figyelj, mert ez a tok méretben nem megfelelő a Samsung Galaxy J5 (2015) és J5 (2016) készülékekre. 

Raktáron
5 990 Ft
Erre is szükséged lehet
---- Gyűjtsd a pontokat ----
REGISZTRÁLJ VAGY JELENTKEZZ BE!
A vásárlás után járó pontok:
300 Ft
Részletek

Csodaszép Életfa Samsung Galaxy J5 (2017) készülékre rögzíthető telefontok

FONTOS INFÓ A TERMÉKOPCIÓK KIVÁLASZTÁSÁHOZ: 

Az anyagról: 
- MŰANYAG TOK: kemény tok, ami oldalról kapaszkodik a készülékre, merevebb és igényes, fényes felületű tok. Tartósabb műanyagból készült, "van benne anyag". Nem halovány vékony. A szilikonnal ellentétben rugalmatlan, ezért ha rossz szögben esik le pl. csempére megfeszülhet és elrepedhet a tok. A gombok és csatlakozóknál ki van vágva. 
- SZILIKON TOK: Minden oldalról körbeveszi a készüléket, kifejezetten védőtok, oldalt bordázott résszel (könnyebb fogni, nem csúszik ki a kézből). Nem lehet félbehajtani, a hátoldalba rögzített alulap miatt. Kifejezetten védőtok, ezért nem ultravékony, nem lazul meg. 
MINDKÉT típusnak van pereme: azaz, ha "arccal" lefelé teszed le, akkor először a tok peremét érinti az asztal, nem pedig a kijelző. A minta a hátoldalon gyönyörű, fényképminőségű és hosszan tartó. 
- FLIP TOK:A klasszikus oldalra nyitható tok, ami mágneses csattal záródik. Ennél a tokfajtánál a minta elől van, és nem aluminium lapra nyomjuk rá, hanem olyan textil anyagra, aminél csodaszép a kép minősége.

AZ INFINITY MÓDSZER: 
Az Infinity Tokok hátoldalán lévő minta szép fényes és gyönyörű fénykép minőségű, nem "pattan le" egy hét után. Köszönhető ez annak az eljárásnak, amely során a mintát közel 200 fokon "sütjük" rá egy aluminium lapra és ezt rögzítjük bele a műanyag, vagy szilikon tok hátoldalába. Nincsenek kiálló részek, szépen belesimul. Ez az eljárás CSAK a műanyag és szilikon tokra érvényes, a flip (oldalra nyitható) toknál a mintát textilszerű anyagra nyomjuk rá. 

Az aluminium lap miatt előfordulhat azonban, hogy a wireless töltés és az NFC fizetés nem működhet, mert leárnyékolja, vagyis a tokot célszerű előtte levenni. A hagyományos "dugós" töltés természetesen akadálymentesen működik a telefontokkal együtt is. 

EGYÉB információ: 
A telefontok termék képei illusztrációk. 
A képen látható mintát a Te általad választott típus, szín, kivitel, grafika szerint a Te kifejezett kérésedre állítjuk elő (vagyis egyedi termék), ezért a termékek megrendelése esetén a 45/2014. (II.26) kormányrendelet 29.§ (1) bekezdés c) pontja szerint nem gyakorolható a 14 napos indoklás nélküli elállási jog. 

JÓ HÍR: Ettől függetlenül, nem kell aggódnod, hogyha rosszul választottad ki a készülék típusát. Mi ezt megértjük és szívesen cseréljük, ha ezt az átvételt követő 14 napon belül jelezd felénk. 
 


Adatok
Márka
InfinityTokok
Gyártói Cikkszám
SG-J52017-1773
Anyag
Szilikon
Termék típus
Telefontok
Márka
INFINITY Tokok
Kollekció
Szezonális
Évszak/Ünnep
Tavasz
Ajándék ötletek
Nőknek
Téma
Virágos
Cikkszám
SG-J52017-1773
Ez még érdekelhet