----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Hello Ősz

Üdvözöllek a Hello Ősz kollekcióban! 

Az ősz legjobb ajánlata: Egy bögre forró csoki, a kedvenc könyvünkkel és hozzá egy szépséges INFINITY tok a készülékedre...

Használd a SZŰRÉST és találd meg a Neked tetsző leghangulatosabb őszi mintát! 



3termék 13
3termék 13

Hello Ősz telefontok kollekció - INFINITY Tokok

Csodaszép és különleges. Ez a két szó jut leginkább eszembe, ha az őszi dizájnjainkra gondolok. Ezt a telefontok kollekciót mindig nagy örömmel frissítjük fel évről évre, mert az őszben van valami igazán különleges, ami a többi évszakra nem jellemző. Ez a kollekció, bár már elmúlt a nyári nagy meleg, mégis visszahozza nekünk az ölelés melegségét, a forró csoki gőzölgő illatát. Kedvünk támad kinyitni a kedvenc könyvünket és leülni egy percre, nyugodtan nézni, hogy színesednek a fák. 

Talán emiatt nem is annyira meglepő, hogy a Hello Ősz kollekciónk számít évről évre a legnépszerűbbnek. Soha annyian nem választják a szezonális tok dizájnjainkat annyian, mint az őszi mintás tokjainkat. Ez ennyi év távlatában nem lehet véletlen. 

"Tudd, hogy az igazi változások, legtöbbször az ősszel kezdődnek. Ezért soha ne átkozd az őszt." – Yasmin Mogahed

Az őszben van valami misztikus, ami változásra késztet minket is. Elgondolkodtat, aminek köszönhetően magunkba nézünk... mélyebbre, mint valaha. 


Miért válaszd az INFINITY Tokokat?

Mesélhetnénk MI a minőségről, a gyors kiszállításról, a kedvességről, a kiszolgálásunk minőségéről, a meglepikről. 
Tapasztalatból tudom, hogy amikor egy céggel most találkozom először, akkor inkább mások véleménye érdekel a legjobban, amit Róla alkottak. Ízelítőül: 

Google értékelés: "Nem hittem volna hogy online rendelésnél, ennyire oda figyelnek a rendelésre. Számomra nálam 101% foglalkoztak a rendelésem kapcsán. Egy percig sem gondolkodom hogy tőlük rendeljen további telefon tok és fóliákat.
Náluk nem a pénz értéke számít hanem az rendelő minőségi ellátása. Itt is nagyon szépen köszönöm." (Bogdán János)

Facebook vélemény: "
Rég mosolyogtam így egy csomagtól, amit kibontottam. Köszönöm! Igazán kedves gesztus! Rendkívül gyors, precíz, kifogástalan minőség " (Hanák Julianna)


Mindezek mellett FONTOS:
A telefontok a mai cserép készülékek világában már nem elég. Ahhoz, hogy teljes körű védelemmel lásd el a telefonodat, mindenképp szükséged van kijelzővédelemre is, amit egy fólia, üvegfólia tud a legjobban megadni Neked. Lehetőséget akartunk adni arra, hogy egyből, az INFINITY tokod rendelésével együtt a kijelződet is biztonságba helyezhesd. Ezért az oldalunkon, Magyarország egyik legjobb kijelzővédelmével foglalkozó cégének, az Xprotectornak termékeit is elérhetővé tettük. Ne kockáztass. Az az összeg mellett, amit egy telefon javítására költesz, még ott van a kieső idő is, ami a telefonod nélkül töltesz. 

Szűrés
Téma
Al téma
Termék típus
Készülék típus
Kollekció
Évszak/Ünnep
Téma