----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 1000 + 500 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Magic World

MAGIC WORLD kollekció csak az Igazi Rajongóknak!

Patrónus, Mugli, Tudjukki... unikornisok. Folytassam vagy már tudod miről van szó? :)

Használd a SZŰRÉST, hogy könnyebben megtaláld azt a telefontok dizájnt, ami a legjobban tetszik Neked! 


 

MAGIC WORLD kollekció - INFINITY Tokok

A Magic World kollekciót azért hoztuk létre, hogy helyet adjunk minden varázslatos lénynek. Mugliknak, Sárvérűeknek, Aranyvérűeknek, kedves kis lényeknek, Patrónusoknak. Persze ez az a hely, ahol megtalálsz egy másik mágikus világot is. Az unikornisok örökzöld világát. Örökzöld, mert nemcsak egy gyönyörű helyre vissz minket a szivárvány hídon túlra, hanem örökzöld, mert ezt a témát sosem lehet megunni.   

Az INFINITY Tokok kreátor csapata ezek után gondolom nem meglepő, hogy az egyik legnagyobb HP World és egyéb Mágikus teremtmények rajongói klubja. Imádjuk a varázsigéket, imádjuk azt, hogy lehetnek képzeletbeli barátaink: Dobbyval az élen. Most őszintén, van nála kedvesebb és aranyosabb házi manó? 

A Magic World kollekciónkat most frissítettük harmadjára! Mert annyira kultikus, imádnivaló és úristen mikor lesz már egy újabb film? :D


Mit kell tudnod az INFINITY Tokokról, azon kívül hogy király kollekciókat készít? 

Ezt mondták rólunk mások: 

Facebook vélemény: "Gyönyörű kivitelezés, magas színvonalú minőség jellemzi a tokokat. Nagyon szépen köszönöm! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek fontos a telefonja." (Pálfi Ágnes)

Google értékelés: "Nagy választék, szuper gyors kiszállítás, jó minőség, névre szóló levél, kedves szavak! Öröm volt kinyitni a csomagot! Végre nem egy rendelési azonosító voltam a vásárlás alatt! Jó fejek vagytok! Respect! <3" (Kővári Piros)


És a végére még egy fontos dolog! - FONTOS a készüléked kijelzőjének védelme.

Amellett, hogy dizájnos, szuper minőségű tokot viszel tőlünk mindenképp javaslom, hogy legyen kijelzővédő fóliád is
Ez egy olyan megkerülhetetlen dolog a mai iszonyúan drága készülékek világában, mint az, hogy zoknit veszel fel télen a cipődhöz. Ez nem akarom / nem akarom kérdése. Ez szükséges dolog. Érdemes persze átgondolnod, hogy alapvetően milyen sérülések eshetnek meg a telefonodon. Ha csak karcolódhat, akkor elegendő lehet egy egyszerűbb kijelzővédő fólia. Ha már előfordulhat, hogy sérülhet a kijelződ, érdemes üvegfóliában gondolkodnod. Úgy működik, mint egy biztosíték. Ha gáz van, akkor az törjön, ne a kijelződ.

Ne kísértsd a sorsod, mindenképp védd a kijelződet is! 

Szűrés
Téma
Al téma