----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Squid Game

Squid Game kollekció csak az Igazi Rajongóknak!

456, üveggolyó, Gganbu, Frontman... Folytassam vagy már tudod miről van szó? :)

Használd a SZŰRÉST, hogy könnyebben megtaláld azt a telefontok dizájnt, ami a legjobban tetszik Neked! 


11termék111
11termék111

A Squid Game kollekció megihletője a Netflixen látható sorozat: a Nyerd meg az életed.

Ha eddig még nem hallottál róla, és szereted az olyan Netflixen látható sorozatokat, mint pl. a Nagy Pénzrablás, akkor ezt tuti maratonban fogod végignyomni. Azt kell mondjam, hogy ezek a koreaiak most nagyot alkottak. Egy szuszra végig néztük az összes részt. Persze elsőre magyar füllel nagyon furcsának tűnik a koreai hanghordozás, de aztán megszokod és átadod magad az "élvezetnek". 

A Squid Game sorozatról röviden: 

A Nyerd meg az életed, a Netflix 2021-ben debütált koreai saját gyártású sorozata. A történet egy túlélőjátékról szól, amiben sok múlik a szerencsén, de ugyanígy a jól megválasztott döntéseken is. Alapvetően azt mutatja meg nekünk, hogy egy teljesen abszurd helyzetben mivé válhatunk. Megmaradunk-e embernek, vagy a túlélés érdekében szó szerint bármire képesek vagyunk-e... hogy a jók képesek-e meginogni az alap értékrendekben, vagy teljesen elbukni egy ilyen teljesen szürreális helyzetben. "Egyszerű" koreai gyerekjátékokkal találkozunk, de a tét a játékosok élete. És mit nyernek cserébe? RENGETEG pénzt. 

Ezért válaszd az INFINITY Tokok termékeit:

Az INFINITY Tokok termékei nem csupán szépek menő mintáikkal, de jobban védelmezik a készülékedet, mint a halovány vékony "külföldről" rendelt 2 forintos telefontokok. Hosszú-hosszú évek óta készítünk már telefontokokat, és a minőség az egyik legfontosabb alapunk. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az INFINITY Tokok csapata is csak Infinity Tokot használ a saját készülékének biztonságáért. 

A telefonod teljes védelme érdekében - kell az üvegfólia, vagy kijelzővédő fólia is!

Tapasztalatból tudjuk: a mostani üvegkészülékek világában egy telefontok nem jelent teljeskörű védelmet. Ha meg akarod óvni az okostelefonod kijelzőjét a sérülésektől, legyen szó karcosodásról, vagy "pókhálósodásról", mindenképp tegyél fel a telefonodra kijelzővédő fóliát is. Ez lassan olyan alapfeltétel, mint az, hogy a reggel csak kávéval tud indulni. Ne kockáztass, a javítás költsége és a kiesés, amíg a telód a szervízben van VALÓBAN fájdalmas tud lenni. 

Nézz körül, találd meg a neked leginkább tetsző kiegészítőket, amelyeket még a Frontman is megirigyelne!

Szűrés
Téma
Al téma