----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Vikingek

Üdv a VIKINGEK telefontok kollekciónkban!

Ha te is Rajongója vagy a sorozatnak, vagy az északi kultúrának, akkor ezt imádni fogod!

Használd a SZŰRÉST, és így könnyebben megtalálod a készülékedre azt a dizájnt, ami a legjobban tetszik! 


80termék
 
80termék

VIKINGEK - a második nagy hullámát éli a harcosok és isteneik.

A viking kultúra reneszánszát éli. A mai népszerűséget nem az idealizált hősök és isteneik adják, hanem profán módon az egyik legnépszerűbb streaming csatorna, a Netflix és a Marvelnek köszönhető.

Ezeknek a filmeknek és sorozatoknak köszönhetően sokan többet tudnak már a Ragnarökről, Lokiról, Odinról, Thorról, vagy akár Heimdalról és mi az a Mjölnir, mint arról, miről is szólnak a híres magyar legendák. 

Mindezekene felül, amit elsőre talán nem is gondolnánk, de a rúnák és viking tetoválások is a kedvencek közé tartoznak a tetováló szalonokban. 

Az INFINITY Tokok háza táján is sok Rajongója van a Vikingek, vagy Vikingek Valhalla sorozatnak :) Ragnar Lothbrok személye egy igazi ikonná vált. Arra törekedtünk, hogy minél jobban vissza tudjuk adni a vikingek kultúráját vegyítve a most trendi és nagyon népszerű filmekkel és sorozatokkal a kollekciónkban.  

A VIKINGEK telefontokjaink minden rajongó tökéletes kiegészítője!

Ha Te magad már rajongója vagy a viking kultúrának, akkor biztosan nagy örömmel állapítottad meg, hogy nálunk egy egész kollekciót is találhatsz a témában. Ezek a kiegészítők nem csupán hihetetlenül menők, de sokkal jobban védik a telefonkészülékeket, mint olcsó társaik. Sok-sok éve készítünk már telefontokokat, így pontosan tudjuk, mitől lesz egy mobiltok igazán kíváló minőségű és megbízható. Nem véletlen, hogy nagyon sokan visszatérnek hozzánk. :)

A készüléked megóvása nagyon fontos, hiszen a javítás gyakran majdnem annyiba kerül, mint maga a telefon. A teljes védelem érdekében persze a képernyőre védőfóliát, a biztonságos tartásért pedig a tokra egy pop holder érdemes illeszteni.

Az oldalunkon találhatsz megannyi olyan tokot is, amelyeknek nem csupán a mintáját választhatod ki, de azt is eldöntheted, hogy szilikon vagy flip változatra vágysz-e, illetve hogy a tok oldala fekete vagy átlátszó legyen.

Nem találod az igazit?

Ez se jelent problémát. Mi pontosan tudjuk, hogy ahány ember, annyi féle vágy, rajongás és stílus. Mi mindig nyitottak vagyunk az újdonságokra, és igyekszünk minél jobban segíteni Téged abban, hogy megtaláld azt, ami igazán boldoggá tesz.  Ha nem találod azt, amire igazán vágysz, akár egyedileg is elkészíjük álmaid telefontokját! Ehhez nincs más dolgod, mint hogy írj a hello@infinitytokok.hu mail címre, VAGY ha már pontosan tudod, hogy milyen képet szeretnél látni a tokodon, akkor máris megrendelheted és feltöltheted a képet. Ne feledd! Nálunk az egyediket hús-vér emberek készítik el, grafikusaink a lehető legjobb megoldást kínálják Neked. Sőt! Két látványtervet is kapsz, hogy választani is tudj :) 

Szűrés
Termék típus
Készülék típus
Kollekció
Téma