----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Friends don't lie

Üdv a Friends don't lie kollekciónkban!

Csak az IGAZI Rajongók tudják, hogy mire utal a "Friends don't lie". Ha nem, akkor görgess legalulra az infóért! :) 

Használd a SZŰRÉST és így könnyebben megtalálod azt a dizájnt, ami a legjobban tetszik Neked! 


22termék
22termék

Ha tudod, akkor tudod: Friends don't lie. 

Ez egy annyira ikonikus kifejezés, hogy csak az Igazi Rajongók tudják, hogy korunk egyik legnépszerűbb sorozata, a Stranger things adta hozzá az ihletet. 

Vannak sorozatok, amiknek adnak magyar fordítást, vagy több néven is ismert ugyanaz. Például: A nagy pénzrablás, la casa de papel, money heist... De a Stranger thingsből csak 1 létezik. Ha azt mondod, Stranger things, akkor mindenki tudja, hogy mire gondolsz. Ha azt mondod Jim Hopper, mindenki tudja, hogy a létező legjófejebb rendőrfőnökre gondolsz Hawkins városából. Ha azt mondod the Upside Down, Demogorgon akkor csak az Igazi Rajongó fogja tudni, hogy miről beszélsz. 

Mindezek után, ha még nem láttad ezt a Netflix sorozatot, akkor szerintem már sejted, mi következik: UGORJ NEKI most rögtön és azt veszed észre, hogy lenyomod az összes évadot egy hétvége alatt... ha hétközben kezdted... szinte biztos vagyok benne, hogy szabadságot veszel ki... vagy beteget jelentesz. Ez a MUST kategória. Magyarul KÖTELEZŐ. 

Az INFINITY Tokok kreátor csapata ezek után gondolom nem meglepő, hogy az egyik legnagyobb Stranger Things rajongói klubja. Így érthető, hogy ELSŐK között fejtettük meg, hogy Jim Hopper "az amerikai". Megint csak, aki látta, az ÉRTI miről beszélek .

A Stranger things volt a Netflix első saját gyártású sorozata és hál Isten Reed Hastingset (a Netflix tulaját) nem kötötték meg tipikus bürokratikus irányzatok, mint ami a nagy filmgyártókat jellemzi. A Csapata meglátta a sztoriban azt, amit máshol azonnal visszadobtak volna, kb úgy, mint a Harry Pottert dobta vissza 10 kiadó, mielőtt megjelent volna (a balekok :D ) .
Gyerekek főszerepben? Mégis ki kiváncsi erre? Ki? Hát mindenki! 

A Friends don't lie telefontok kollekciónkat most frissítettük harmadjára! Mert annyira kultikus, imádnivaló és úristen mikor jön már ki a következő évad? :D 


És mit kell tudnod az INFINITY Tokokról, azon kívül hogy király kollekciókat készít? 
Ezt mondták rólunk mások: 

Facebook vélemény: "Gyönyörű kivitelezés, magas színvonalú minőség jellemzi a tokokat. Nagyon szépen köszönöm! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek fontos a telefonja." (Pálfi Ágnes)

Google értékelés: "Nagy választék, szuper gyors kiszállítás, jó minőség, névre szóló levél, kedves szavak! Öröm volt kinyitni a csomagot! Végre nem egy rendelési azonosító voltam a vásárlás alatt! Jó fejek vagytok! Respect! <3" (Kővári Piros)


És a végére még egy fontos dolog! 

Amellett, hogy dizájnos, szuper minőségű tokot viszel tőlünk mindenképp javaslom, hogy legyen kijelzővédő fóliád is. A mai világban már nem tudjuk értelmezni a tégla telefonokat, mert mindenkinek cserépből van. Vagy üvegből :D Szóval amellett, hogy bosszúságot okoz, hogy a szerviz ideje alatt nincs telefonod, anyagilag is lényeges eltérés van aközött, hogy veszel egy fóliát, vagy viszed a készülékedet kijelzőcserére. Ahogy a saját, INFINITY Tokjainkra is a legmagasabb minőség a jellemző, úgy az általunk forgalmazott kijelzővédő fóliákra, üvegfóliákra is igaz. 
Ne kísértsd a sorsod, mindenképp védd a kijelződet is! 

Szűrés
Termék típus
Készülék típus
Kollekció
Téma