----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Hajrá Magyarok

Üdvözöllek a Hajrá Magyarok kollekciónkban!

Ez a kollekció az IGAZI Magyar szurkolóknak készült! :D

Használd a SZŰRÉST és így könnyebben megtalálod azt a dizájnt, ami a legjobban tetszik Neked! 


39termék
39termék

Kinek ajánljuk a Hajrá Magyarok kollekciót az INFINITY Tokoktól? 

Indulásnak egyértelműen azoknak, akik élnek halnak a Magyar sportért! Akik alig várják / várták, hogy beírjuk magunkat a sport történelembe, és ezt a reményt a legrosszabb pillanatokban sem adják fel. Azoknak, akikben ott dobog az erős magyar szív. 

Ezt a kollekciót a legnagyobb szeretettel és tisztelettel készítettük. Mert bennünk is ott dobog a csupa nagybetűs MAGYAR SZÍV.... 

A Hajrá Magyarok kollekció a legjobb ajándék Férfiaknak karácsonyra, születésnapra, névnapra! :)

Ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, akkor a Magyar férfiak zöme igenis odavan a magyar fociért... Szídhatjuk, imádhatjuk, de ez a foci a miénk. Így ha a Párod, Apukád, Testvéred igazi labdarúgás rajongó, akkor ezt a Hajrá Magyarok telefontok kollekciót Neki találtuk ki! 

Így a Hajrá Magyarok kollekció egyik darabja a legjobb ajándék ötlet...
...mert ez a kollekció csak nálunk kapható, nem tucat áru, ami csak úgy vele szembe "jöhet" az utcán
...mert telitalálat a labdarúgás szerelmeseinek... különösen, ha a magyarok játszanak.
...mert kellett egy olyan kollekció, ami nem csak az aktuális trendekről szól, hanem egy igazi örökzöld , nem kell félned, hogy kimegy a divatból. Így ha nem szereted sűrűn cserélgetni a tokjaidat, akkor ideális választás számodra. 
...mert a férfiak elég ritkán cserélgetik a telefontokjaikat, így kell egy tartós darab, ami nem kopik le 1 hónap használat után se. 

TÖKÉLETES VÁLASZTÁS, HA TE MAGAD VAGY A MAGYAR LABDARÚGÁS SZERELMESE

Ne feledd, egy telefontok kifejezi, milyen a stílusod, miért rajongsz igazán...betekintést ad abba, hogy milyen típusú ember lehetsz. Ezt az örök igazságot sokan pontosan átérzik, tudják. EMIATT más telefontokot használnak egy üzleti megbeszélésen, egy másikat, amikor elmennek nyaralni... 
A Hajrá magyarok kollekció szépsége, hogy tökéletes megjelenést biztosít számodra akár a munkahelyedre tartasz, akár foci meccsre a barátaiddal. És ha nem tudsz betelni vele... a választék adott... válogass, vigyél többet is, ha akarsz és cserélgesd! 


Az INFINITY Tokokról mondták: 

Google értékelés: "Tökéletes és nagyon szép telefon tokot kaptam, imádom. Professzionális volt a kommunikáció és gyors volt a szállítás is. Nagyon ajánlom őket! " (Belák Ildikó) 

Facebook értékelés: "Sziasztok! Köszönöm szépen az igényes, gyors és precíz munkátokat! Az apró kis meglepetéssel pedig feldobtátok a napomat! Biztosan legközelebb is Titeket foglak keresni tok ügyben! További jó munkát, sok sikert Nektek!" (Tokaji Tímea)

A telefonod teljes védelme érdekében: 

A telefontok önmagában lehet gyönyörű és kíváló minőségű, azonban (hacsak nem flip tokot választottál), akkor a teljes körű biztonság érdekében érdemes kijelzővédelemben is gondolkodnod. 
Ehhez nem kell messzire menned, mert mi a piacon elérhető egyik legjobb minőségű fóliákat kínáljuk az Xprotectortól. 
A mostani telefonok már inkább cserepek, mint téglák, ezért egy karcosodás is bosszúságot okoz, és persze anyagi kárt is. EGy fóliát könnyebb és olcsóbb cserélni, mint egy kijelzőt, érdemes ezen NEM GONDOLKODNI és a tok mellé azonnal fóliát is beszerezni

Szűrés
Termék típus
Márka
Készülék típus
Kollekció
Téma