----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Kis Kedvencek

Üdv a Kis Kedvencek kollekciónkban!

Készítettünk Neked egy igazán tündéri válogatást a velünk élő kis kedvencekről: kutyusokról, cicákról! :)

Használd a SZŰRÉST és így könnyebben megtalálod azt a dizájnt, ami a legjobban tetszik Neked! 


149termék
149termék

A legcukibb állatos telefontok kollekció - kutyusokkal, cicákkal - INFINITY Tokok

Légy üdvözölve az állatos telefontokok színes és különleges darabjai között! Ezek a telefontokok egész évben képesek védelmezni készülékedet, óvva a leesés minden negatívumától!

Ha szereted az állatos mintákat, akkor itt biztosan megtalálod azt, amit keresel. Minden tok esetében kiválaszthatod, milyen anyagból készüljön és milyen legyen a színe. Így aztán még a legválogatósabbak is beszerezhetik álomtokjukat! Ne feledd, ezeket a mintákat kizárólag itt nálunk találhatod meg! Mire vársz még, nézz körül, válassz kedved szerint!

Kinek ajánljuk a legcukibb állatos INFINITY telefontokokat? 

Az okostelefon használók általában tisztában vannak azzal, hogy ha készüléküket baj éri, akkor bizony a javíttatás szinte ugyan olyan borsos lesz, mint a készülék megvétele. Ha a szóban forgó telefon ráadásul drágább típus, akkor pedig extra óvatosnak kell lenni. Az már gyakorlatilag a csapból is folyik, hogy a karcoktól és kisebb sérülésektől a telefontok és egy fólia kombinációja könnyedén meg tud védeni. Az okosabbak azonban azt is tudják, hogy nem mindegy, milyen tokról és fóliáról beszélünk.

A nálunk kapható telefontokok mind képesek megvédeni a mobilodat, ráadásul mindezt úgy, hogy a hátlap mintájával kitűnhetsz a tömegből. Ezek a dizájnos telefontokok kiváló minőségűek és gyönyörűek, a minta pedig - hála a megbízható technológiának -, nagyon nehezen kopik le.

A tokok három kivitelben készülhetnek: műanyag, szilikon, flipes tok formájában. Mind a három esetben a minta csodálatosan tiszta és szép lesz, a kopástól pedig nem kell féltened. A flip változatok esetében az is nagyon fontos, hogy a neked tetsző állatos motívum ilyenkor előre kerül, azaz mindig ezzel fogsz először találkozni, mikor kezedbe veszed.

Megannyi tokunkat fekete és átlátszó kerettel is kérheted, így aztán akármilyen színt is választottál, ezek tuti, hogy passzolni fognak hozzád és az öltözeted is.

Az állatos telefontokokat azoknak ajánljuk leginkább, akik imádják a szőrmókokat, a kis kedvenceiket. Ezek a dizájnok nagyon menők, mi nem is igazán tudjuk közülük kiválasztani a kedvencünket! Nagy tapasztalattal és hozzáértéssel készülnek, hiszen hosszú-hosszú évek óta foglalkozunk tokok gyártásával.

A kiválasztott állatos INFINITY telefontokot gyorsan kiszállítjuk, pár napon belül már a kezedben is tarthatod, így ha a napokban készülsz esetleg váltani erre a készülékre, érdemes már most kiválasztanod rá a tokot. Extra védelem érdekében szerezz be mellé egy kijelzővédőt is, hiszen a képernyődet csupán ez tudja védeni a karcoktól.

Nem biztos, hogy állatos telefontokra vágyom! 

Ne ess kétségbe! Mi nem csupán állatos telefontokokat készítünk! Nézz körül a többi különleges kategória között! Nézelődj sokáig, majd válaszd ki azt az egy - vagy több - tokot, amely igazán elnyerte a tetszésedet!

A megannyi telefontok kollekció között mindenki megtalálhatja azt a mintát, amelyre minden nap mosolyogva tudna pillantani. Ne feledd, hogy az, hogy mi van a telefonod hátlapján, nagyon fontos, hiszen készüléked lehet a kiegészítőd, de hirdetheti azt is, hogy melyik állat, film, sorozat, anime és más stílus felé húz leginkább a szíved!

A teljes védelem érdekében kellhet még egy apró kiegészítő - a kijelzővédő fólia

A telefonok nagyon egyszerűen kieshetnek a kezedből, főleg, ha éppen egy kézzel próbálod őket fogni. Ilyenkor jó, ha van rajta egy pop holder is. Ennek a segítségével sokkal biztosabban tudod fogni készülékedet!

Ne menj sehova, itt az oldalunkon üvegfóliát is találhatsz! :)

Szűrés
Termék típus
Márka
Készülék típus
Kollekció
Téma