----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Anti social

Van az úgy, hogy hagyjon mindenki békén... van az úgy, hogy ezt ELŐRE jó lenne tisztázni. 
Ezért hoztuk létre az ANTI SOCIAL kollekciót

Használd a SZŰRÉST, hogy megtaláld a neked legjobban tetsző dizájnt a készülékedre. 


76termék
76termék

Miért az ANTI SOCIAL telefontok kollekcióból válassz? 

Ha magadénak érzed Woody Allen híres mondatát: "Nem vagyok antiszociális, csak nem vagyok szociális"... akkor ez a kollekció abszolút neked szól... mondhatni RÁD SZABTUK. 

Egy IGAZI antiszociálist nem érdekli, hogy ki mit gondol arról, hogy mi van a telefonján. Sőt! Mások véleménye érdekli a legkevésbé. Lássuk be, elég közel állnak a boldog ember megtestesítőjéhez, mivel nem köti őket gúzsba a társadalom mindenféle érthetetlen, sokszor nevetséges elvárásai. Ha nem érzel hívást a megfelelésre, igazán önmagad lehetsz. Persze a társadalom azonnal Rád aggasztja a bélyeget: ez antiszociális... de most őszintén, ez kit érdekel? 

Egy antiszociális ugyanakkor nem felelőtlen, akárki akármit is gondoljon. 
Így talán mondanom sem kell, hogy a telefonod teljeskörű védelme érdekében érdemes kijelzővédő fóliában is gondolkodnod. Egy fólia a mai cseréptelefonok világában lényegesen olcsóbb megoldás, mint egy kijelzővédő csere. 
Mi itt sem bíztuk a véletlenre, a Magyarországon egyik legjobb minőségű fóliát vettük fel a kínálatunkba: az XPROTECTOR fóliákat. 

Az INFINITY Tokokról mondták: 
Ha a minőséget illetően MÉGIS érdekelne mások véleménye... akkor nézd meg, hogyan értékelték eddig az INFINITY Tokokat mások. 

Google értékelés: "Nagyon figyelmesek. És nem fél vállról dolgoznak. Legközelebb is innen rendelek." (Gécse Boglárka)

Facebook vélemény: "
Tok tökéletes. Szuper jó minőségű. Nagyon gyorsak és precízek voltatok. Csak ajánlani tudlak benneteket. Őszinte leszek féltem rendelni, mert sokszor befürödtem tok rendeléssel. Csak így tovább. ️" (Májiné Farkas Brigitta)


Nézz körül nálunk, válassz egy olyan antiszoc tokot, amit egy nem antiszoc is megirigyelne :D 

Szűrés
Téma
Kollekció
Téma