----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Cukiságok

Üdvözöllek a CUKISÁGOK kollekcióban! 

Annyira cuki, hogy belehalok! :D Ha imádod az abszolút cuki dolgokat, akkor ezt a kollekciót Neked találtuk ki. 

Használd a SZŰRÉST és találd meg a Neked tetsző legédesebb mintát! - CSAK NÁLUNK KAPHATÓ! 


287termék
 
287termék

CUKISÁGOK telefontok, tablet és egyéb GSM tartozékok kollekció - INFINITY Tokok

Az egész egy kis sünivel kezdődött. Megláttam a kollekció "sütis sünike" dizájn sünikéjét és arra gondoltam, hogy milyen nagyon aranyos. Egy kis üres időmben elkészültem a látványtervvel és megmutattam a Vásárlóinknak. Hatalmas sikert aratott. Hát így született meg az összes többi kis cukiság: a sünikék, a rókák, a mosómedve, a nyuszik, a maci. Egyiket alkottam a másik után, mert annyira nagyon édesek voltak. 

Szóval... ezt a különleges és igazán cuki kollekciót azoknak készítettem, akik imádják az aranyos dolgokat. Szívmelengető és jobb kedvre derít. Egy kis vidámságot hoznak el a mindennapjainkba. 

A Cukiságok kollekciónk a bemutatás napján azonnal bestsellerré váltak. Egyszerűen szinte mindenki imádta őket! Éppen emiatt:


A CUKISÁGOK KOLLEKCIÓ TÖKÉLETES AJÁNDÉKNAK IS! 

A férfiak AZONNAL átkattintanának egy ilyen dizájn felett, de! fontos megemlítetem, hogy a legjobb ajándékok karácsonyra, születésnapra, névnapra is... Vagy... ha csak úgy szeretnél egy kis örömet okozni. Nem baj, ha férfiként soha nem tennél fel a telefonkészülékedre pl. egy süni vagy róka mintás telefontokot. Ami számít, hogy a Párodnak tökéletes ajándék lehet. 

Miért válaszd az INFINITY Tokokat?

A legtöbb cég ilyenkor a kíváló minőségről, a pontos és gyors kiszolgálásról írna. Mi azt tapasztaljuk, hogy mások véleményére sokkal többet adunk, mint amit magáról egy cég állít. 

Így ha most találkozol velünk először, akkor ízelítőül összegyűjtöttünk egy pár véleményt, amit megtalálsz a Google vagy a Facebook profilunkon is. 

Google értékelés: "Nagyon kedves és segítőkész csapat. A telefontok nagyon szép és jó minőségű. Én még most rendeltem először de nem utoljára. Azt kaptam amita képen láttam. A rendelésem másnap már nálam volt. A csomagban pedig volt egy levél ami nagyon jól esett és kedves gesztus volt és egy kis ajándék is. Az oldaluk nagyon könnyen kezelhető és átlátható. Én csak dícsérni tudom az oldalt." (Mile Bernadett)

Facebook vélemény: "Nagyon jó minőségű, méret pontos telefontok. Nagy választék, csak ajánlani tudom. nagyon kedves ajándék a csomagolásban
" (Tóth Mátyás)


Mindezek mellett FONTOS a készülék teljekörű védelme - üvegfóliával:

Ezek a telefonkészülékek már nem azok, amikkel úgy viccelődtünk, hogy "bunkofon" vagy "féltégla". A teljes körű védelem azt jelenti, hogy a kijelződet is megvéded a sérülésektől. Ezt egy üvegfólia tud a legjobban megadni Neked. Éppen emiatt az INFINITY Tokok oldalán már számos lehetőséget biztosítunk Neked erre, hogy két legyet üthess egy csapásra. Ne kockáztass. Az az összeg mellett, amit egy telefon javítására költesz, még ott van a kieső idő is, ami a telefonod nélkül töltesz. 

Szűrés
Termék típus
Márka
Készülék típus
Kollekció
Évszak/Ünnep
Téma