----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Marble &Ink

Üdvözöllek a Márvány és Tintavilág kollekcióban!

Csodaszép kígyózó fémes örvények. Aranyló színpermetek sokasága. Az embernek egyiktől káprázik a szeme, a másiktól pedig végtelen nyugalmat érez. 

Használd a SZŰRÉST és találd meg a Téged leginkább tükröző INFINITY Tokot.

 


72termék
72termék

Márvány- és Tintamintás telefontokok - INFINITY Tokok

Ez a kollekció már régóta érett az Infinity Tokok háza táján. Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy az egyszerűség gyönyörködtet. Márpedig a márvány mintás telefontokokra ez abszolút igaz. Persze, ahogy az kell, mi a márványos tokok világát kiegészítettük és bevontunk más érzetet is. Így például a tintáét is. Valahogy van valami megnyugtató és mindfull abban, ahogy az örvénylő tintákat nézed. Ahogy a színek egymásba kapcsolódnak, összefolynak, különválnak vagy épp valami újat alkotnak. Ezt nem mi határozzuk meg. Megvan a saját maga törvénye. Egy dolgot tudsz eldönteni, hogy mik legyenek az összetevők, de arra csekély befolyásunk van, mivé fog válni. Ez egyszerre gyönyörködtet és egyszerre ijesztő. Rádöbbent minket arra, hogy akármit akárhogy teszünk is... nincs mindenre ráhatásunk. 

Én személy szerint ezért imádom a márványmintás tokokat, és talán egy picit jobban a tintamintás tokokat. Mert arra emlékeztet, hogy néha el kell fogadnom a dolgokat pont olyannak amilyenek.

Vannak dolgok, amikre viszont MAXIMÁLISAN csak Neked van ráhatásod. A te döntéseden múlik, hogy mi lesz a következmény. Tokos oldalként talán már rájöttél Te magad is: ez pedig a telefonkészüléked teljes körű védelme. A tokoddal megadhatjuk Neked a dizájnt, amivel kifejezheted Önmagadat, a stílusodat. De a telefonod kijelzőjének védelme, már nem lehet divatkérdése. Akár drága készülékről, akár olcsóbbról beszélünk MINDEGY. Mindenképp fájdalmas dolog, ha betörik és cserélni kell. Anyagilag is fáj és az az idő, amíg a szervizben van, nos... az sem esik túl jól. Éppen emiatt MINDENKÉPP javasoljuk Neked, hogy a telefontokod mellett a készülékedet védd meg egy kijelzővédő fóliával, vagy üvegfóliával. 
Mi az Xprotectort forgalmazzuk, nem véletlenül. A saját telefonjainkat is ezzel védjük. Tehát csak azt ajánlom Neked, ami nekünk is, mint magánember bevált. 

És miért az INFINITY Tokok? 

Google vélemény: "Minőségi és egyedi termékek elérhető áron, gyors kiszolgálás, kedves hozzáállás, extra cukiságok minden rendeléshez. Többször rendeltem már Tőlük és lehet, hogy nem utoljára. Csak ajánlani tudom!" (Valacsay Laura)

Facebook értékelés: "Most írok először véleményt valamivel kapcsolatban, de most meg kell tegyem. Nagyon jól esett a segítőkészségnek, kedvességnek, türelemnek az a példája, amit az Infity tokok csapata tanúsított felém. Olyan gesztusok, amihez figyelem és energia kell a másik ember felé, és ők nem sajnálják ezt, rám szánták. Nagyon szépen köszönöm. Kívánom, hogy minél több ember részesüljön ebből tőlük, vigye tovább magával és adja át másnak is ezt a hozzáállást. Sok sikert és örömöt kívánok nektek mind a munkátokhoz, mind az élet más területein! " (Botlik Barbara)

Szűrés
Termék típus
Készülék típus
Kollekció
Téma