----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Egyedi Xiaomi tokok

Tudtad? 
Nálunk vérbeli GRAFIKUS készíti el a megrendelésedet. Nem kell tervezned, sem rajzprogramot ismerned. Mi megcsináljuk helyetted!

Tegyél minket próbára!
Gyorsak, pontosak és precízek vagyunk. Egy megrendeléshez 2 db látványtervet készítünk. Az illusztrációkat 1-3 munkanapon belül elküldjük Neked és gyorsan szállítunk. 
Képküldéshez részletes információkat a kiválasztott készüléknél találod meg! 

Bármi kérdésed van az egyedi megrendeléssel kapcsolatban írj bátran, szívesen segítünk.
E-mail címünk: egyedi@infinitytokok.huEgyedi, saját fotós Xiaomi telefontokok - INFINITY Tokok

Az INFINITY kollekciók mellett természetesen felmértük azt, hogy sokan szeretnek saját, egyedi tokot készíteni. 
Legyen szó egy hobbiról, kedvenc sorozatról, mégis talán legtöbbször felmerülő igény a Szeretteink és Kis Kedvenceinkről készült fotók viszontlátása a készülékünk hátoldalán. 

A legtöbb egyedi termékkel foglalkozó oldal alapvetően "elintézi" a kérdést azzal, hogy szerkeszd meg magad és lesz amilyen lesz. Nálunk az egyedi tokok INFINITY módra készülnek. Ez azt jelenti, hogy nem hagyunk magadra! 
Minket érdekel, hogy milyen minőségű képet küldesz. Mi észrevesszük, ha pl. egy lovas képen egy jó nagy lócitrom virít a kép sarkában. Mi nem csak észrevesszük, de teszünk is ellene.

Szuper dolog, ha magad szerkesztheted meg a tokodat, de sokan vannak, akiknek erre se idejük, se energiájuk, se tudások sincs meg ahhoz, hogy képszerkesztő programokat használjanak. 

Itt jövünk a képbe mi: nem kell lemondanod arról, hogy egyedi, saját fotós telefontokod legyen! Ugyanis nálunk VÉRBELI grafikus készíti el a tokodat. Élő kapcsolatban leszel vele, nem pedig egy automata gép válaszolgat. 

Egyedi, saját fotós telefontokod GYORSAN nálad lehet! 

Hogy lehetséges ez? A Grafikusunk gyorsan dolgozik. 1-3 munkanapon belül elkészíti Neked a látványterveket. Elküldi e-mailben. Innentől kezdve a szállítás gyorsasága már csak rajtad áll! Ugyanis addig nem küldjük ki Neked a megrendelésedet, amíg nem láttad és NEM HAGYTAD JÓVÁ. Nálunk nincs zsákbamacska! Csak azt kapod, amit te kérsz! :)
Vagyis célszerű MIELŐBB megnézned és kiválasztanod azt az illusztrációt, ami a legjobban tetszik Neked. Mert onnantól már be is indul az INFINITY gépezet és ugyanolyan gyorsan készítjük el és szállítjuk ki a megrendelésedet, mintha bármi másról lenne szó. 

Miért nem mindegy, hogy milyen minőségű egyedi, saját fotós Xiaomi telefontokod van? 

A telefontokok több nagyon fontos feladatot is ellátnak. Legfontosabb mindenképpen az, hogy megvédjék a sérülések okozta károktól a készülékedet. Ha egyedi, saját fotós tokodat nem választod ki okosan, akkor egyetlen esés is súlyos sérüléseket okozhat. RENGETEG ma kapható tok nem a tartósságukról híresek. Míg a régi "téglafónokat" akár a tizedikről is ledobhattad, addig napjaink okostelefonjai, inkább a cseréphez hasonlítanak. Már néhány méteres esés is súlyos anyagi kárt okozhat. Ezt ne bízd a véletlenre. 

Minden tokunk kíváló minőségű, ráadásul különböző kialakításban és színben rendelheted meg őket. 

A tokjaink nem csupán szépek, segítenek abban, hogy a mindennapok sérüléseitől megóvd a telefonodat. Úgy viselkedik, mint egy biztosító, ha elmegy az áram. Vigyázz arra, hogy a lényegben kár ne essen! Természetesen, ha pont egy kamion elé ejted le a telefonodat, akkor azon SEMMILYEN tok nem fog segíteni neked. Kivéve persze, ha Kevlarral van bevonva :) 

MIÉRT válaszd az INFINITY Tokokat?

Tudjuk, hogy vannak a tokok piacán a miénknél olcsóbb darabok is. De ez ne tévesszen meg, mert sokszor a tőlünk DRÁGÁBB tokok mintája ugyanolyan könnyen kopnak, gyakran tapasztalat nélkül készítik őket, ráadásul csekély védelmet nyújtanak a telefonodnak. Az INFINITY Tokok 2013 óta készít és forgalmaz telefontokokat. Hosszú évek alatt fejlesztettük ki azt a minőséget, amivel dolgozunk, és találtuk meg a legjobb alapanyagokat, amikre büszkék vagyunk. Mindezeken felül gyorsan, pontosan és kedvesen szolgáljuk ki a Megrendeléseinket. 

Az INFINITY Tokokról mondták: 

Google értékelés: "Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy innen rendeljenek telefontokot! Gyorsak, kedvesek, és a termék is kiváló minőségű. Ha lehetne biztosan több mint 5 csillagot adnék Bár még csak most rendeltem tokot, de a közeljövőben egészen biztos, hogy rendelek még " (Szabó Tamás)

Facebook vélemény: "Kedves Infinty Tok! Nagyon szépen köszönöm a kedves levelet és az ajándékot! A tok tökéletes! Nagyon tetszik! Csütörtökön rendeltem hétfőn már megis érkezett!! A tok minőségi. Kiszállítás gyors. " (Szemenyei Anna)

Emailben kaptuk: "Nagyon szépen köszönöm a gyors, pontos szállítást, megkaptam a telefontokot (tökéletes) Az a pár szem gumicukor.....egész nap mosolyogtam tőle ???? Mindenkinek elmesélem, örülök hogy rátok találtam." (B. Katalin)


Az Xiaomi készüléked teljes védelme érdekében szerezz be egy kijelzővédő fóliát!

Ha szeretnél mindent megtenni azért, hogy a drága készüléked biztonságban legyen, mindenképp érdemes elgondolkodnod azon, hogy a szép és védelmet nyújtó INFINITY Tokod mellé beszerezz egy kijelzővédő fóliát, üvegfóliát. 
Mi csak azt ajánljuk Neked, ami a mi telefonunkat is védi. A készülékeinket XPROTECTOR üvegfóliák