----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Wild Beauty

A WILD BEAUTY kollekciónk azoknak a Nőknek készült, akik szeretik az igazán csajos és trendi kiegészítőket. Ahogy Coco Chanel mondaná: "A divat változik, a stílus örök." 
A Wild beauty kollekcióval pedig igazán STÍLUSOS lehetsz... 

Használd A SZŰRÉST, hogy megtaláld a Neked legjobban tetsző dizájnt! 


68termék
68termék

Miért a Wild Beauty kollekció? 

Mert adta magát... mert hivogatott minket és azt suttogta fülünkbe, hogy INFINITY tok akarok lenni :D 
Annyira imádtuk ezt a témát, hogy egyszerűen nem tudtunk leállni, csak újabb és újabb dizájnokat terveztünk. Persze szabnunk kellett egy határt, de már most érezzük, hogy ezt a kollekciót még bővíteni fogjuk. 

...mert egyszerre nagyon csajos és visszafogott
...mert ha inspirációra vágysz, akkor is találsz magadnak megfelelő dizájnt
...mert kellett egy olyan kollekció, ami nem csak az aktuális trendekről szól, hanem egy igazi örökzöld téma, nem kell félnek, hogy kimegy a divatból. Így ha nem szereted sűrűn cserélgetni a tokjaidat, akkor ideális választás számodra. 

Ne feledd, egy telefontok kifejezi, milyen a stílusod, miért rajongsz igazán...betekintést ad abba, hogy milyen típusú ember lehetsz. Ezt az örök igazságot sokan pontosan átérzik, tudják. EMIATT más telefontokot használnak egy üzleti megbeszélésen, egy másikat, amikor elmennek nyaralni... 
A Wild beauty kollekció szépsége, hogy tökéletes megjelenést biztosít számodra akár a munkahelyedre tartasz, akár egy fesztiválra a barátaiddal. És ha nem tudsz betelni vele... a választék adott... válogass, vigyél többet is, ha akarsz és cserélgesd! 


Az INFINITY Tokokról mondták: 

Google értékelés: "Kedves Mindenki! Ez a legjobb oldal, ahol igaz először rendeltem telefon tokot, de lenyűgözött!
A minőség egyszerűen elképesztő, ami gyors kiszállítással társul! Gyönyörű tokok,minőségi áron, mindenképp megéri innen rendelni! Kedves csapat, egy kis ajándékot is kaptam mellé, ami eléggé aranyos volt a csapattól! Hálás vagyok, hogy rá találtam, az infinity oldalára! Mindenkinek csak ajánlani tudom! ???? Szuper telefon tokok, szuper csapat! " (Varga Mónika) 

Facebook értékelés: "Gyorsak, precízek, a tokok pedig tökéletesek! Köszönöm szépen a kedves üzenetet és a kis ajándékot is! Először, de nem utoljára vásároltam tőlük!????️" (Szabóné Vivien)

A telefonod teljes védelme érdekében: 

A telefontok önmagában lehet gyönyörű és kíváló minőségű, azonban (hacsak nem flip tokot választottál), akkor a teljes körű biztonság érdekében érdemes kijelzővédelemben is gondolkodnod. 
Ehhez nem kell messzire menned, mert mi a piacon elérhető egyik legjobb minőségű fóliákat kínáljuk az Xprotectortól. 
A mostani telefonok már inkább cserepek, mint téglák, ezért egy karcosodás is bosszúságot okoz, és persze anyagi kárt is. EGy fóliát könnyebb és olcsóbb cserélni, mint egy kijelzőt, érdemes ezen NEM GONDOLKODNI és a tok mellé azonnal fóliát is beszerezni. 

Szűrés
Termék típus
Készülék típus
Kollekció
Téma