----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

EGYEDIT KÉREK!

Saját fotós, egyedi telefontok rendelése esetén a TEENDŐD:
1. VÁLASZD KI A KÉSZÜLÉKED TÍPUSÁT!
2. Töltsd fel a fotót, amit a tokon látni szeretnél. 
3. Állítsd be, hogy milyen legyen a tok, majd tedd a Kosárba
4. Véglegesítsd a megrendelésedet a Pénztárban (kapsz visszaigazoló e-mailt)

Nincs zsákbamacska! 1-3 munkanapon belül: mi két látványtervet fogunk küldeni e-mailben, hogy lásd hogyan fog kinézni és választani is tudj!

Tudtad? PROFI GRAFIKUS készíti nálunk az egyedi telefontokokat.

Fontos a képküldéshez:
Az egyedi, saját fotós megrendelést úgy kell elképzelned, mint egy fénykép előhívást. Vagyis szó szerint bármilyen képet rá tudunk tenni. FONTOS! Pont úgy, ahogy a fénykép előhívásnál is, a kép minősége attól függ, hogy milyet küldesz. Minél jobb a felbontás, annál szebb lesz a kép! :)

Egyedi, saját fotós telefontok rendelése - INFINITY Tokok

TUDTAD?
Nálunk nem kell tervezned, sem rajzprogramot ismerned. Az Infinity Tokoknál minden egyedi telefontokot profi grafikus készít el. 

INFO-K AZ EGYEDI TOK RENDELÉSÉHEZ: 
Miután leadtad a megrendelésedet, a grafikusunk megkezdi a munkát! Az illusztrációk várható elkészülési ideje: 1-3 munkanap. 
Szélsőséges időszakban pl. Karácsony hosszabbodhat (általában +1 munkanappal). 
Nincs zsákbamacska: mi 2 látványtervet is küldeni fogunk neked, hogy lásd, hogyan fog a tok kinézni és hogy választani is tudj. 

FONTOS INFO A TERMÉKOPCIÓK KIVÁLASZTÁSÁHOZ:
A kiválasztott látványtervet kb. 200 fokon egy alumínium lapra "sütjük rá" és ezt rögzítjük bele a tok hátoldalába. Szépen belesimul, nincsenek kiálló részek. 
Emiatt az alumínium lap miatt a tok akár műanyag, akár szilikon "merev" tartású lesz, vagyis pl. a szilikon tokot nem fogod tudni félbehajtani.
Így a tok színe kérdésnél (fekete / átlátszó) azt voltaképp csak a kép körül keretként fogod látni, illetve a tok oldalán. 
A hátoldalon NINCS átlátszó szín. Ami fehér az fehér, ami fekete az fekete. 

Az anyagról: 
- MŰANYAG TOK: A kemény tok oldalról "kapaszkodik" a készülékre, keményebb és kicsit fényesebb anyagból van. Tartósabb a műanyag, "van benne anyag". Nem halovány vékony. A szilikonnal ellentétben rugalmatlan, ezért ha rossz szögben esik le, pl. csempére megfeszülhet és megrepedhet. 
- SZILIKON TOK: Minden oldalról körbe veszi a készüléket, kifejezetten védőtok, oldalt recézett résszel (könnyebb fogni, nem csúszik ki a kézből). A szilikon tokot nem lehet félbehajtani a hátára rögzített alumínium lap miatt. Kifejezetten védőtok, ezért nem ultra vékony. 
- FLIP (OLDALRA NYITHATÓ TOK): Ebben az esetben a minta a tok elején van, és nem alumínium lapra nyomjuk rá, hanem egy olyan textil anyagra, ami után csodaszép a kép minősége!
Belül a tok bankkártya tartós, hátul fekete műbőr. 

AZ INFINITY MÓDSZER:
A piacon megszokottól eltérően, az INFINITY Tokoknál, mi egy különleges eljárással dolgozunk, emiatt saját alapanyag készletünk van.
Nálunk a minta nem fog "lepattanni" 1 hét után. Gyönyörű, hosszan tartó és fénykép minőségű. 
A nagy számú visszatérő Vásárlóink igazolják, hogy imádják és szívesen ajánlanak minket másoknak is. 

Bármi kérdésed van írj, állunk rendelkezésedrehello@infinitytokok.hu

Köszönjük, hogy megtisztelsz a bizalmaddal! 

Szűrés