----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

kerd a neveddel Best Friends forever legjobb baratnos Huawei P30 Pro tok
Kérd a neveddel - Forever Friends - BFF - Huawei P30 Pro tok
5 350 Ft

Kérd a neveddel - Forever Friends - BFF - Huawei P30 Pro tok

kerd a neveddel Best Friends forever legjobb baratnos Huawei P30 Pro tok
kerd a neveddel Best Friends forever legjobb baratnos Huawei P30 Pro tok

Állítsd be, hogy milyen legyen a tok, majd tedd a Kosárba!

Figyelj, mert ez a tok méretben nem megfelelő a Huawei P30 és Huawei P30 Lite készülékekre. 

Raktáron
5 350 Ft
SZUPER KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK
---- Gyűjtsd a pontokat ----
REGISZTRÁLJ VAGY JELENTKEZZ BE!
A vásárlás után járó pontok:
268 Ft
Részletek

Kérd a neveddel - Forever Friends - Legjobb barátnős - Best Friends Forever Huawei P30 Pro készülékre rögzíthető telefontok

FONTOS INFÓ A TERMÉKOPCIÓK KIVÁLASZTÁSÁHOZ: 

Az anyagról: 
- MŰANYAG TOK: kemény tok, ami oldalról kapaszkodik a készülékre, merevebb és igényes, fényes felületű tok. Tartósabb műanyagból készült, "van benne anyag". Nem halovány vékony. A szilikonnal ellentétben rugalmatlan, ezért ha rossz szögben esik le pl. csempére megfeszülhet és elrepedhet a tok. A gombok és csatlakozóknál ki van vágva. 
- SZILIKON TOK: Minden oldalról körbeveszi a készüléket, kifejezetten védőtok, oldalt bordázott résszel (könnyebb fogni, nem csúszik ki a kézből). Nem lehet félbehajtani, a hátoldalba rögzített alulap miatt. Kifejezetten védőtok, ezért nem ultravékony, nem lazul meg. 
MINDKÉT típusnak van pereme: azaz, ha "arccal" lefelé teszed le, akkor először a tok peremét érinti az asztal, nem pedig a kijelző. A minta a hátoldalon gyönyörű, fényképminőségű és hosszan tartó. 
- FLIP TOK:A klasszikus oldalra nyitható tok, ami mágneses csattal záródik. Ennél a tokfajtánál a minta elől van, és nem aluminium lapra nyomjuk rá, hanem olyan textil anyagra, aminél csodaszép a kép minősége.

AZ INFINITY MÓDSZER: 
Az Infinity Tokok hátoldalán lévő minta szép fényes és gyönyörű fénykép minőségű, nem "pattan le" egy hét után. Köszönhető ez annak az eljárásnak, amely során a mintát közel 200 fokon "sütjük" rá egy aluminium lapra és ezt rögzítjük bele a műanyag, vagy szilikon tok hátoldalába. Nincsenek kiálló részek, szépen belesimul. Ez az eljárás CSAK a műanyag és szilikon tokra érvényes, a flip (oldalra nyitható) toknál a mintát textilszerű anyagra nyomjuk rá. 

Az aluminium lap miatt előfordulhat azonban, hogy a wireless töltés és az NFC fizetés nem működhet, mert leárnyékolja, vagyis a tokot célszerű előtte levenni. A hagyományos "dugós" töltés természetesen akadálymentesen működik a telefontokkal együtt is. 

EGYÉB információ: 
A telefontok termék képei illusztrációk. 
A képen látható mintát a Te általad választott típus, szín, kivitel, grafika szerint a Te kifejezett kérésedre állítjuk elő (vagyis egyedi termék), ezért a termékek megrendelése esetén a 45/2014. (II.26) kormányrendelet 29.§ (1) bekezdés c) pontja szerint nem gyakorolható a 14 napos indoklás nélküli elállási jog. 

JÓ HÍR: Ettől függetlenül, nem kell aggódnod, hogyha rosszul választottad ki a készülék típusát. Mi ezt megértjük és szívesen cseréljük, ha ezt az átvételt követő 14 napon belül jelezd felénk. 
 

Adatok
Gyártó
InfinityTokok
Gyártói Cikkszám
H-P30Pro-3099
Címkék
bff Huawei P30 Pro tok,ibff Huawei P30 Pro tok,barátnős Huawei P30 Pro tok,best friends forever Huawei P30 Pro tok,legjobb barátnős Huawei P30 Pro tok,barinős Huawei P30 Pro tok,barátság Huawei P30 Pro tok
Téma
Csajos
Al téma
Barátnős
Cikkszám
H-P30Pro-3099
Ez még érdekelhet