----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

XMAS LOVE

Üdvözöllek az Xmas Love kollekcióban! 

Kollekció a Karácsony hangulatával, kedvességével... Mi tagadás... csajosra sikerült, de azt hiszem ez is volt a cél <3

Használd a SZŰRÉST és találd meg a Neked tetsző legszebb karácsonyi mintát! 


24termék
24termék

Xmas Love telefontok kollekció - a Karácsony szerelmeseinek! 

Ezt a telefontok kollekciót azoknak hoztuk létre, akik legalább annyira imádják a karácsonyt, mint Én (az Alapító). Minden évben alig várom, hogy végre kitegyék a karácsonyi díszeket a boltokba. A férjem, Ádám már régen feladta. Pontosan tudja, hogy ez mekkora örömet okoz Nekem, hát nem áll az utamba :) Van, hogy évekig ugyanazt a színvilágot használom, mert beleszerettem. Ilyen pl a karácsony klasszikus színei: piros, arany, zöld. És az ehhez passzoló különleges karácsonyi díszek pl. mikulás, kis madár, pici macik, amit csiptetni kell. Mindezek ellenére nem a Karácsonyfa díszítésének napja a kedvencem, hanem a következő reggel. Akkor fogok egy bögre forró kakaót. Korán reggel, amikor alszik még a ház leülök a Karácsonyfánkkal szemben, iszogatom a kakaómat és nézem a gyönyörű Angyalfánk színeit. Annyira békés ez a pillanat, hogy úgy érzem sokszor, feltölt egy egész évre.

Remélem sikerült átadnom Neked, hogy mennyire nagyon imádom a karácsonyt :D Ha te is legalább ennyire odavagy érte, akkor ezt a telefontok kollekciót biztos vagyok benne, hogy Neked terveztem. Igen, ezt én terveztem. Ha pedig nem magadnak szánod, akkor.... Olvasd tovább :)

Xmas Love telefontokok - Csodaszép Karácsonyi ajándék Nőknek!

Ha nem feltétlenül rajongasz a Karácsonyért, de ismersz olyat, mint amilyen én vagyok. Legyen szó a feleségedről, Édesanyádról, Kislányodról, Hugodról... vagy egy nagyon kedves barátról... akkor biztos lehetsz benne, hogy ez a karácsonyi mintás telefontok kolleció fantasztikus ajándék lehet a Kedvenc Nő ismerőseidnek :) Szívvel-lélekkel készült, minden évben, csak limitált ideig elérhető. 

Ha először találkozol velünk, és éppen ezeket a sorokat olvasod, akkor

Az INFINITY telefontokokról ezeket mondták:

Google értékelés: "Szuperek vagytok! Köszönjük szépen a gyorsaságot és a kedvességet! Látszik, hogy szívvel-lélekkel csinàljátok! További sok sikert kívánunk! Ja és a tok hibátlan!" (Németh Csatári Nóra)

Facebook értékelés: "Kedves Infinity! Nagyon elégedett vagyok a telefonomhoz rendelt tokkal. Igazán figyelmes a kis csomag, feldobtátok a napomat. ????" (Elekes Klaudia)

E-mailen írta nekünk Katalin: "Igazán nagyon korrekt a hozzáállásuk, köszönöm szépen! Első vásárlásom volt Önöknél, de ezentúl biztosan innen rendelek."

...és végül, de nem utolsó sorban

Szót kell ejtenünk a telefonkészüléked teljes védelméről, a tok nem elég, már már az üvegfólia is kötelező kiegészítő. 

A mai világban, amikor rendelsz, vagy bemész egy boltba és személyesen vásárolsz egy telefonkészüléket, nem véletlen, hogy az eladó rögtön ezzel kezdi: telefontokot, fóliát kérsz? Ugyanis kb annyira természetessé vált, mint az impregnáló spray a cipőüzletben. Ha eső, akkor kezeld le a cipődet. Ha mobiltelefon, akkor alap a telefontok és az üvegfólia. Az üvegfólia megvéd a karcosodástól és, ha leejted, akkor elsőként az üvegfólia fog eltörni és nem a telefonod kijelzője. Hatalmas kínálatot találsz bárhol, természetesen nálunk is megtalálod. Mi az XPROTECTORT ajánljuk Neked, mert jómagunk is ezt használjuk :) 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal: hello@infinitytokok.hu 

Szűrés
Termék típus
Készülék típus
Kollekció
Évszak/Ünnep
Téma