----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Cuki Gnomes

Üdvözöllek a CUKI GNOMES kollekcióban! 

A cuki törpék nem csak karácsonykor hódítanak! :D Ha te is imádod őket télen-nyáron, akkor ezt a kollekciót Neked találtuk ki. 

Használd a SZŰRÉST és találd meg a Neked tetsző legédesebb mintát! - CSAK NÁLUNK KAPHATÓ! 


12termék 112
12termék 112

CUKI GNOMES telefontok, tablet és egyéb GSM tartozékok kollekció - INFINITY Tokok

A Cuki Gnomes telefontok kollekció garantáltan jobb kedvre derít mindennap! Az édes törpés mintájú telefontokok nemcsak a telefonodat védik, de olyan dísze lehet a mobilodnak, amire mindenki felfigyel. A Törp Rajongók mindenképp! Válassz egy cuki törpe mintás tokot és pattintsd rá a készüléledre, ahogy kézhez kaptad. A szívet melengető kis huncut törpék garantáltan mosolyt csalnak az arcodra.

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a készüléked típusát és megrendelni! Mutasd meg a törpék iránti rajongásod, válassz Cuki Gnomes telefontokot! Ne törpölj tovább :)

A CUKI GNOMES KOLLEKCIÓ TÖKÉLETES AJÁNDÉK NŐKNEK!

Ha keresel valami igazán cukit, amit nőknek ajándékozhatsz, a Cuki Gnomes telefontok kollekció tökéletes lehet! Az édes törpék kialakításai garantáltan megnyerik a szívét és mindeközben a telefonja védelméről is gondoskodsz.

Válassz egy cuki törpös telefontokot, és ajándékozz vele jókedvet és vidámságot. Adj a nőknek valami igazán cukit, válassz Cuki Gnomes telefontokot!


A Cuki törp mintás telefontok mellett nem szabad megfeledkezni a kijelzővédelemről sem:

A Cuki Gnomes telefontokok szép megjelenése mellett fontos, hogy a kijelző is védve legyen. Az okostelefon kijelzője érzékeny és könnyen sérülhet, így javasoljuk, hogy vásárolj mellé kijelzővédő fóliát is. A fólia segít megelőzni a karcolásokat, illetve csökkenti a kijelző sérülésének esélyét. Így biztos lehetsz benne, hogy a telefonod együttesen védve lesz a cuki törp mintás telefontokkal és az üvegfóliával.  

Ne feledd, a kijelzővédelem ugyanolyan fontos, mint a szép megjelenés!

Szűrés
Termék típus
Készülék típus
Kollekció
Évszak/Ünnep
Téma