----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Festival Vibes

Üdv a Festival Vibes kollekciónkban!

Figyelj, mert LIMITÁLT ideig érhető el! :)
Használd a SZŰRÉST és így könnyebben megtalálod azt a dizájnt, ami a legjobban tetszik Neked! 


 

VÉGRE - ELJÖTT A FESZTIVÁLOK IDEJE! - Készültünk egy szuper telefontok kollekcióval! 

Legyen szó VOLT, Budapest, könnyűzenei, gasztronómiai vagy bármilyen más témáról, ha valami igazán hiányzott a Covid alatt, akkor azok a Fesztiválok voltak. 2022 végre az az év, amikor megint felpezsdült az élet. 

Annyira lázba hozott minket, hogy máris készültünk egy nagyon odarakós kollekcióval. Van benne egy pár csajos (pl. batikolt mintás), de akad szépszerivel nehezen hirdethető (lol) témák is... itt azért egy picit durvultunk azok kedvére, akik nem vetik meg a Green Peace-t, vagy a Sört. 

GYORSAK VAGYUNK:
Ez azért nagyon fontos infó Neked, mert így tudod, hogy még van időd és lehetőséged FEST hangulatba öltöztetni a telefonodat is. Válassz magadnak, vagy vidd ajándékba! A siker garantált ezekkel a menő dizájnokkal. 

Ha még nem ismersz minket, és nem tudod, hogy mire számíthatsz tőlünk, akkor --->
itt egy pár vélemény rólunk, amit a Google-n írtak rólunk, vagy a Facebookon. 

Google (feribk04): Nem szoktam értékelni mert nem szokásom! De ők annyira korrekt annyira jó eladók hogy muszáj vagyok adni egy csillagos ötöst! Folyamatosan informáltak a rendeléstől, 1 munkanap alatt nálam volt, kiváló csomagolás, kitűnő minőségű termék, illetve kaptam egy kis nasi ajándékot is ami miatt külön köszönet! Mindenkinek bátran ajánlom őket! Nem fogtok csalódni ebbe biztos vagyok!

Facebook (L. Bertalan): Nagy meglepetés volt a kedvesség és a gyorsaság, és igen mosolyt csaltatok az arcomra. Köszönöm!

És végül... nem mehetünk el amellett, hogy ne szóljunk: 
A készülékedet úgy tudod a legteljesebben megvédeni, ha keresel rá egy megfelelő üvegfóliát. Egy kijelzőcsere elég szép összegre rúghat, nem beszélve arról, hogy egy pár napig nélkülöznöd kell a telódat. Ha még nincs a telefonodon kijelzővédő, akkor ne habozz, tegyél be egyet a kosaradba és rendeld meg 1 szállítási költséggel. By the way: nálunk van INGYENES szállítás is, ha eléred az összeghatárt, úgy a szállítás költségét mi álljuk. 

Szűrés
Téma
Al téma