----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

PROMÓCIÓS SZABÁLYZATOK

 

*** infinitytokok.hu Húsvéti meglepetés promóció szabályzata ***


Az infinitytokok.hu webáruház 2024. március 20 és március 31 között Húsvétimeglepetés promóciót hirdet. 
A promóció keretében minden 15.000 Ft feletti vásárlás esetén a vásárló egy meglepetés ajándékot kap. 

Részvétel feltételei: 

A promócióban azok a vásárlók vehetnek részt, akik az infinitytokok.hu webáruházban 2024. március 20 és március 31 között 15.000 Ft feletti termék vásárlást bonyolítanak le. A promóció érvényes minden olyan vásárlás esetén, amelyre az infinitytokok.hu webáruházban érvényes a promóció. 

A meglepetés kiválasztása:
A meglepetés automatikusan kerül bele a Vásárló kosarába, amint a megrendelésre kerülő termékek értéke eléri a bruttó 15.000 Ft-ot. 

A meglepetés:
A meglepetés 2.000 Ft értékű kedves meglepetés a megrendelő részére. 

A meglepetés átadása: 
A meglepetés a vásárlást követően, a megrendelés megérkezésével együtt kerül kiszállításra. A meglepetésről a vásárlót e-mailben értesítjük. 

Egyéb feltételek: 
A promóció nem érvényes az infinitytokok.hu webáruházban már korábban megrendelt termékekre. A promóció csak egy vásárlásonként érvényes. A promóció nem kombinálható más kedvezményekkel és promóciókkal. Az infinitytokok.hu webáruház fenntartja a jogot a promóció bármikor módosítására vagy megszüntetésére. 

Adatkezelés: 
Az infinitytokok.hu webáruház a promóció keretében a vásárlók nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát kezeli. A vásárlók adatait a promóció lebonyolítása és a vásárlók tájékoztatása céljából használja fel az infinitytokok.hu webáruház. A vásárlók adatait az infinitytokok.hu webáruház a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli. 

Érvényesség:
A promóció 2024 március 20-én indul és 2024 március 31-én vagy a promóciós ajándékok elfogyása esetén ér véget.

Végső rendelkezések: 
A promócióra vonatkozó bármilyen vitás kérdést az infinitytokok.hu webáruház döntése alapján kell elbírálni. Az infinitytokok.hu webáruház fenntartja a jogot arra, hogy a promóciót bármikor módosítsa vagy megszüntesse. 

Egyéb információk: 
A promócióval kapcsolatos további információkat az infinitytokok.hu webáruház ügyfélszolgálatán lehet kérni.