----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

KPOP

Üdv a KPOP telefontok kollekciónkban!

Ha te is Rajongója vagy a Koreai Pop zenének, akkor ezt imádni fogod!

Használd a SZŰRÉST, és így könnyebben megtalálod a készülékedre azt a dizájnt, ami a legjobban tetszik! 


44termék
44termék

Mitől sikeres a KPOP, azaz a koreai popzene?

Az egyik titkuk a közösségi médiában rejlik. Elsőre nem tűnik fel, de HATALMAS energiákat fektetnek egy-egy új zenei előadó debütálásába, vagy ha a régebbiek, mint pl. a BTS, Blackpink stb előállnak egy új szerzeménnyel, akkor az nagyon erős social media hypolást kap. 

Ez persze még nem magyarázza meg a KPOP egész világot behálózó hódítását. 2012-ben a Gangnam style jött és tarolt. A kezdeti bohókás stílus után a "nagyok", mint pl. a BTS már jóval komolyabb vizekre evezett. A dalaik szövege nagyon is értelmes, jó a szöveg és persze a ritmus. 

A KPOP hatása lemérhető abban is, hogy olyan nagy sikerű sorozatok, mint pl. a Lucifer már KPOP dalokkal festette alá egy-egy jelenetét. 
 

A KPOP telefontokjaink minden rajongó tökéletes kiegészítője!

Ha Te magad már rajongója vagy a KPOPnak, akkor biztosan nagy örömmel állapítottad meg, hogy nálunk bizony nagyon menő KPOP telefontokokat találhatsz. Ezek a kiegészítők nem csupán hihetetlenül jól néznek ki, de sokkal jobban védik a telefonkészülékeket, mint olcsó társaik. Sok éve vagyunk jelen a telefontok-készítés világában, így pontosan tudjuk, mitől lesz egy mobiltok igazán kíváló minőségű és megbízható. 

A készüléked megóvása nagyon fontos, hiszen a javítás gyakran majdnem annyiba kerül, mint maga a telefon. A teljes védelem érdekében persze a képernyőre védőfóliát, a biztonságos tartásért pedig a tokra egy pop holder érdemes illeszteni.

Az oldalunkon találhatsz megannyi olyan tokot is, amelyeknek nem csupán a mintáját választhatod ki, de azt is eldöntheted, hogy szilikon vagy flip változatra vágysz-e, illetve hogy a tok oldala fekete vagy átlátszó legyen.

Nem találod az igazit?

VÁRJ! NE MENJ EL! Az INFINITY Tokok Csapata mindig nyitott az újdonságokra és a kérésekre. Ha nem találod azt, amire igazán vágysz, akár egyedileg is elkészíjük álmaid telefontokját! Ehhez nincs más dolgod, mint hogy írj a hello@infinitytokok.hu mail címre, VAGY ha már pontosan tudod, hogy milyen képet szeretnél látni a tokodon, akkor máris megrendelheted és feltöltheted a képet. Ne feledd! Nálunk az egyediket hús-vér emberek készítik el, grafikusaink a lehető legjobb megoldást kínálják Neked. Sőt! Két látványtervet is kapsz, hogy választani is tudj :) 

Szűrés
Termék típus
Készülék típus
Kollekció
Téma