----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Peaky Blinders

Üdv a Peaky Blinders telefontok kollekciónkban!

Ha te is a birminghami Tommy Shelby rajongója vagy, akkor ez a kollekció egyértelműen Neked készült. 

Használd a SZŰRÉST, és így könnyebben megtalálod a készülékedre azt a dizájnt, ami a legjobban tetszik! 


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Mi is a Peaky Blinders?

Még nem hallottál erről a remek kis sorozatról? Akkor hadd adjunk egy rövid ízelítőt! A Peaky Blinders egy történelmi fikció-bűnügyi drámasorozat, amely nem máshol vetette meg az lábát, mint a Netflixen. Hihetetlenül nagy sikernek örvend, nem véletlenül fut már hosszú évek óta.

A brit bűnügyi drámasorozat kapott magyar címet is, így lehet, hogy már neked is ismerősebb lesz: Birmingham bandája, de vannak akik csak így gondolnak rá: a Pengesapkások.

Az események a 20. század első évtizedeiben zajlanak. A sorozatban a Shelby-család történeteit követhetjük végig, akik nem is akármilyen família, hiszen bűnözéssel foglalkoznak. A sorozat különlegessége, hogy egy valós család adta a történet alapját.

Honnan a Peaky Blinders név? Nagyon jó kérdés, mi a választ is tudjuk. Azért kapták ezt a beszédes becenevet, mert az volt a szokásuk, hogy sapkájuk ellenzőjébe borotvapengéket varrtak. Ez ikonikus rész a sorozatban is.
 

A Peaky Blinders telefontokjaink minden rajongó tökéletes kiegészítője!

Ha Te magad már rajongója vagy a sorozatnak, akkor biztosan nagy örömmel állapítottad meg, hogy nálunk bizony nagyon király Peaky Blinders telefontokokat találhatsz. Ezek a kiegészítők nem csupán hihetetlenül menők, de sokkal jobban védik a mobilokat, mint olcsó társaik. Sok éve vagyunk jelen a telefontok-készítés világában, így pontosan tudjuk, mitől lesz egy mobiltok igazán megbízható és jó minőségű.

A készüléked megóvása nagyon fontos, hiszen a javítás gyakran majdnem annyiba kerül, mint maga a telefon. A teljes védelem érdekében persze a képernyőre védőfóliát, a biztonságos tartásért pedig a tokra egy pop holder érdemes illeszteni.

Ne feledd, egy telefontok sokat elárul a gazdájáról: az érdeklődési körét, a stílusát. A telefonodat mindig olyan tok védje, amely nem csupán jó minőségű, de az, amit hirdet, álljon hozzád közel.

Az oldalunkon találhatsz megannyi olyan tokot is, amelyeknek nem csupán a mintáját választhatod ki, de azt is eldöntheted, hogy műanyag, szilikon vagy flip változatra vágysz-e, illetve hogy a tok oldala fekete vagy átlátszó legyen.

Nem találod az igazit?

Ne menj sehova! Folyton frissülő kollekciónkban biztosan megtalálod azt a mintát, amely a legjobban illik hozzád!
Ha pedig sehol nem találod a hozzád leginkább illő darabot, akkor se ess kétségbe! Mi ugyanis szívesen elkészítjük álmaid tokját, mivel nálunk az EGYEDI, saját fotós telefontokokat hús-vér grafikus készíti el Neked. :)