----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Blog

Kulisszatitok... mitől más az Infinity tok?

Osvalt Orsi
Osvalt Orsi
2018.08.14 16:17
Kulisszatitok... mitől más az Infinity tok?

Köszönjük, hogy eljöttél hozzánk! :)

Sokan mondták nekünk, hogy ideje elmondanunk másoknak is, hogy az Infinity tokok miért számítanak különlegességnek. Először nem értettük, hogy miért van erre szükség, hiszen mi pontosan tudjuk, hogy a minőségért, a pontos, gyors és kedves kiszolgálásért idestova több mint 5 éve dolgozunk.
Rengeteg a visszatérő vásárlónk, és még több az ajánlásból érkezettek. De ők már tudják azt, amit Te még nem. Ők már kibontották a csomagot és kezükbe vették és már tudják, hogy a megszokottaktól eltérő telefontokot tartanak a kezükben. 
A mi kis kulisszatitkunk az, hogy a telefontok elkészítésénél saját "recepttel" dolgozunk. Kicsit olyan ez, mint a kenyér, amit a legjobban szeretsz. :)

Minden pékség ugyanazzal az eszközzel dolgozik, de mégis, vannak kedvenc pékségeid, mert valami "más". Megvan a titkos összetevő. Nálunk is megvan minden, ami a tok elkészítéséhez szükséges, "a péklapát" és a "liszt". A titkos összetevőnk az, hogy megtaláltuk a módját annak, hogy a telefontokon a kép nem fog eltűnni 1-2 hónap alatt, nem fog lekopni, elmaszatolódni, homályossá válni, a telefontok pedig, mivel erős "strapabíró", megvédi a készülékedet. 

Hogyan értük el ezt?


- minden összetevőnél addig mentünk, amíg meg nem elégedtünk 100%-osan az alapokkal pl. ha úgy találtuk van jobb minőségű tok alapanyag, vagy jobb minőségű papír, amire rányomjuk a mintát, akkor váltottunk. 
- minden vásárlói visszajelzésre nagyon odafigyelünk, nem csak azt halljuk meg, amikor dicsérnek, hanem meghalljuk azt is, amikor valami baj van. Ezek nagyon-nagyon fontosak számunkra. Mert bizony van, hogy mi követtünk el hibát, van hogy nem tehettünk róla, de mindig utánamentünk mindennek és javítottunk.
- ami még fontosabb, hogy vállaljuk a felelősséget. Ha nem vagy megelégedve, ha valami nem tetszik, ha rossz volt a rendelés, mi nem akadékoskodunk. Emberek vagyunk és tévedhetünk. 

Ráadásul a készülékek piacán még maga a készülék gyártók meg is nehezítik a dolgunkat. Gondolj csak abba bele, hogy pl a Huawei P9 Lite 2017 külföldön Huawei P8 Lite 2017 néven fut. Agyrém! És ez csak egy példa a sok közül, ami kavarodást okozhat. 

- az alapanyagok amikből dolgozunk kiváló minőségűek. Sokszor félnek a műanyag tokoktól a Vásárlók, de én speciel szeretem. A saját telefontokom idestova több mint másfél éves.... Meg is mutatom Neked, így néz ki. (nemsokára lecserélem, az idézetet már egy kicsit meguntam :) )

Szóval, így néz ki egy másfél éves MŰANYAG telefontok, LG G3 készülékre.


Köszönöm szépen a figyelmedet, ha bármi kérdésed van, állunk rendelkezésedre: hello@infinitytokok.hu

Dávid írta nekünk:  

Szia Orsi&Ádam. :)
Nagyon szèpen köszönöm a P20 lite tok-ot most kaptam meg nagyon tetszik es profi munka, köszönöm a mellèkelt kedves levelet,ès cukorkát is :D pont leesett a vèrcukorszintem :D további szèp napot kívánok nektek es jó munkát :)