----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Blog

Újra itt van a szörnyvadász Vaják

Osvalt Dénes
2021.12.21 07:22
Újra itt van a szörnyvadász Vaják

A nevem Geralt, Riviai Geralt

Újra itt van a Fehér Farkas, a szörnyű szörnyölő. A Witcher kalandjai folytatódnak.

Megérkezett a Netflixre a Witcher / Vaják második évada. Az első évadot ott hagytuk abba, hogy a gonosz északiak ostromát Yennefer varázslattal visszaverte és Geralt pedig összefutott Cirivel az erdőben. Mindez kb. 2 éve történt, így azután sokan már nagyon várták a történet folytatását.

Az előzetesek és a szereplők nyilatkozatai alapján várható, hogy Geralt elviszi Cirit a vajákok várába, ahol elkezdi kiképzését. Emellett megismerhetjük Yennefer csata utáni sorsát, az ellenmágus Fringilla előéletét és több szerepet kapnak a tündék is.

Reméljük, hogy Geralt mozgásán nem látjuk majd, hogy Henry Cavill a forgatás során térdhajlító izomsérülést szenvedett, és csak kezelések és pihentetés után tudta folytatni a felvételeket.

Az egyes részek címei:
Az igazság magja,
Kaer Morhen (a vajákok vára),
Mi veszett el?
Redániai titkos szolgálat
Fordíts hátat
Kedves barát
Voleth Meir (Halhatatlan Anya)
A nyolcadik résznek még nincsen neve

Sok rajongó várja, hogy a Witcher sorozatnak sikerül betöltenie a Trónok harca befejezése után keletkezett fantasy mozi űrt. Ezt elvileg alátámasztja, hogy a Netflix igen komoly költségvetést ad a producernek, és maga a sztori alapjául szolgáló könyvsorozat is sikeres volt. Meglátjuk, hogy mi sül ki belőle, az biztos, hogy a Trónok harcát nehéz felülmúlni.

Az is biztos, hogy a Witchernek lesz harmadik évadja is, ezt a Netflix hivatalosan is bejelentette. Sőt a producer szerint akár hét évadot is megélhet a Vaják története. Ezt Henry Cavill (Geralt) is megerősítette, utalva arra, hogy a könyvsorozat bőven szolgáltat alapanyagot a forgatókönyvekhez.

Mi sem mutatja jobban, hogy a Netflix komolyan ki akarja aknázni a Witcher első évadának sikerét, mint az, hogy már kijött – és elég jól szerepelt – egy animációs film, a Nightmare of Wolf. Emellett már leforgatták a Witcher sorozat előzeteseként egy 1200 évvel korábban játszódó, 6 részes minisorozatot, a Blood Origint, már az utómunkálatok folynak.

Nekünk pedig nem marad más, mint hátradőlni és élvezni a vaják, a varázslóné és a robbanékony hercegnő történetét.

Források:
https://www.giantfreakinrobot.com/ent/henry-cavill-the-witcher-injury.html?utm_source=zergnet.com&utm_medium=referral&utm_campaign=zergnet_6910369
https://www.techradar.com/news/the-witcher-season-2-release-date-netflix