----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 1000 + 500 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Blog

Supreme őrület

2020.07.24 15:46
Supreme őrület

A Supreme megint belehúzott; a Supreme brandelt Oreo és terepkerékpár után már lehet kapni Supreme műhelykocsit is. Ez egy meglehetősen nagy, guruló, nagyon profi, 10 fiókos szerszámtároló, főleg autószerelők részére.

 

A Mac Tools Workstation T5020-as modellje a Supreme összetéveszthetetlen piros színében pompázik az ismert felirattal. Supreme: túlárazott termékek, vagy befektetés?

Aki egy több száz kilós, több száz szerszám tárolására alkalmas vasdobozra vágyik – Supreme logóval -, annak legalább 5000 dollárt (kb. 1,5 millió forintot) kell kiperkálnia, de az embléma miatt vélhetően ennél jóval többet. Könnyítésképpen a szállítás ingyenes.

Ugyanakkor ki tudja? Lehet, hogy megéri megvenni, mivel a Christie’s-nél volt már olyan árverés, ahol egyebek mellett Supreme gördeszkákat, Supreme flippert és Supreme – Louis Vuittont is árvereztek. Ezeknél is magasabb volt a Supreme Fender Stratocaster gitár 3.000 dollárról induló kikiáltási ára.

Ők pedig gagyira nem engednek licitálni, ami azt jelenti, hogy a Supreme-nek sikerült túlszárnyalnia egy nemzetközi árverő cég minőségi limitjét. 2018-ban közel 1 millió dollárért vettek Supreme cuccokat különféle árveréseken. A Christie’s egyik eladási vezetője szerint egyetlen tömegáru brand sincs olyan magasra pozícionálva, mint a Supreme. A divatőrület és trendiség mellett ezt annak is betudja, hogy a márka nagyon sok jó nevű művésszel dolgozik együtt, akik művei szintén feltűnnek egy-egy aukción.

Persze akinek éppen nincsen szüksége (vagy helye, vagy pénze) egy másfél milliós szerszámosládára, az bátran választhat Supreme telefontokjaink közül, hátha pár év múlva jól eladható lesz egy aukción.


Források:
https://www.highsnobiety.com/p/supreme-toolstation-ss20/
https://www.gq.com/story/supreme-christies-auction-house