----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

This is fine

Üdv a This is fine kollekcióban! 

Ha ismered a this is fine kutyát az égő házban, akkor ezt imádni fogod! 

Használd a SZŰRÉST és találd meg a hozzád legjobban passzoló INFINITY tokot! 


48termék
48termék

THIS IS FINE kollekció - INFINITY Tokok

Az egyik nagy kedvencünk itt házon belül a This is fine kutya. Ül egy égő ház közepén, egy asztalnál... nem tesz semmit és csak annyit mondd: this is fine. Őrület, hogy mennyi ilyen helyzettel találkozunk mi magunk is. Amikor a napod bal lábbal kezdődik. Leejted a fogkefédet, persze fogkrémmel lefelé. Megbotlasz a küszöbben és a fehér ingedre borítod a kávédat. Persze jó forró, hisz úgy szereted. Rohansz a munkahelyedre, de a cipődön most veszed észre, hogy egy jó nagy adag kutyaganaj landolt... 
Idegbaj helyett ránézel a telódra, amin ez szerepel: this is fine. Röhögsz egyet és mész tovább. 
Van az úgy, hogy kell egy kis löket, egy kis motiváció ami túllendít az élet sza*ros oldalán :D ha igen... akkor hajrá és válassz egy szuper dizájnt magadnak! 

És most egy kicsit lépjünk hátra a lazább oldalról. Helyett adtunk ebben a kollekcióban a kicsit komolyabb témáknak is. Nézd meg és ha érzed a hívást, akkor azt a dizájnt NEKED hoztuk létre! Máshol ezzel úgysem fogsz találkozni, mert mi alkottuk őket. 
Ha te nem tartozol azok közé, akik magasról tesznek arra, hogy mi történik körülöttünk, akkor tutira találni fogsz egy neked tetsző dizájnt.

Miért az INFINITY Tokok? 

A rövid válasz: miért ne. :)
A marketing szöveg: mert királyak vagyunk és csúcs a minőség is. 

És mit mondanak azok, akik minket választottak? 

Google vélemény: "Gyorsak, pontosak, kommunikatívak, segítőkészek, kedvesek, még a karácsony előtti nagy hajtásban is!!! Jutalmazzák a többszöri vásárlást. A termékek minősége kifogástalan. Ezentúl csak tőlük rendelek." (Gaál-Martin Elvira)

Facebook értékelés: "Megkaptam a tokot nagyon imádom, és csak ajánlani tudom mindenkinek Perciz gyors kiszállítas ???? Köszönöm szépen!! ????" (Aranyi Renike)


Még egy "apróság", de nekünk és (neked is) számít: Beszéljünk a teljes telefon védelemről

A mobiltelefonod kijelző védelméről. 

A mai világban a telefonok már régóta nem téglák, sokkal inkább cserepek. Vigyázni kell rájuk. Hacsak nem flip, azaz oldalra nyitható tokot választottál, akkor MUSZÁJ elgondolkodnod a kijelződ védelmén is. Ehhez a legjobb védelmet a kijelzővédő fólia vagy kijelzővédő üvegfólia biztosítja. A "sima" fólia olcsóbb megoldás, alapvetően a karcosodástól védd meg. Az üvegfólia, erőteljesebb behatás (pl. ütés stb) esetén a készüléked kijelzője HELYETT fog eltörni. Sokan sajnálják rá a pénzt, mert drágább és igen, előfordulhat hogy eltörik. Itt persze azért érdemes lenne azt is felmérni, hogy NEM a készülékedben esett a kár, hanem az üvegfólia látta el a feladatát. Szóval számolj: kijelzővédelem fóliával, vagy kijelző csere, ha gáz van. 


Mi az Xprotector fóliáit forgalmazzuk alapvetően. Magánemberként is meg vagyunk elégedve velük, ezért vannak ők az INFINITY Tokok kínálatában is. 

Szűrés
Téma
Al téma