----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Too cool for school

Ha egyetértesz azzal, hogy a mostani oktatási rendszerünk elavult és már rég mást kellene tanulnunk, akkor a Too cool for school kollekciót Neked találtuk ki. 

Használd a SZŰRÉST és válassz egy stílusos INFINITY Tokot a készülékedre!


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Too cool for school kollekció - kinek szól? 

Egyértelműen azoknak, akik látják, hogy ebben a formában már nem jó az oktatási rendszerünk. 
Azoknak készítettük, akik elgondolkodtak azon, hogy egy kérdésre VALÓBAN csak az az egy válasz jó-e, amit a tanár elvár? Vagy a kedvencem: még mindig azt kérdezik, hogy mit gondolt a költő, miközben leírta a verset, ahelyett, hogy milyen érzéseket támaszt bennünk? Hát honnan tudhatnánk azt, hogy mire gondolt a költő? Annál inkább tudjuk, nekünk mit jelent ez a mű. MI hogyan értelmezzük. 

Ebben a kollekcióban több olyan dizájnt is találsz, aminek a témája: "School kills artists". Azt akarjuk, hogy újra egyediek lehessünk, hogy újra megtapasztalhassuk azt, hogy egyének vagyunk, akik a saját maga módján képzeli el a világot. 
Nem a tanulás ellen vagyunk, hanem azellen, hogy elavult dolgokat tanítsanak nekünk. 

Ha azt érezted, hogy ez sem az a nap volt, amikor a logaritmust, a másodfokú egyenletet, vagy egy csata pontos helyszínét és idejének tanítását fel tudtad használni, akkor tedd fel a kérdést, hogy milyen tanításra, oktatásra volna valóban szükséged? 

Ezzel a kollekcióval, ezekkel a dizájnokkal kifejezheted önmagad, a saját stílusodban. 


Mindezek mellett, mit érdemes tudnod az INFINITY Tokokról?

Nem csak folyamatosan változó, aktuális témákat boncolgatva hozunk létre trendi kollekciókat, de arra is figyelünk, hogy milyen minőségű tokokat készítünk. Enélkül ugyanis mi is csak egy újabb vacak cuccokat áruló oldal lennénk. A minőségnek, az odafigyelésnek köszönhetjük azt, hogy 2013 óta folyamatosan dinamikusan növekvő cég vagyunk. Akik először megtapasztalják az INFINITY törődést, utána már a legnagyobb bizalommal fordulnak ismét hozzánk.

Google értékelés: "Öröm volt itt vásárolni, köszönjük az személyesebb, emberibb hozzáállást! Nem csak egy webshop :-)" (Berényi Gyuri)

Facebook vélemény: "Nagyon szuper a tokok minősége, gyors volt a szállítás is! Minőségi terméket kapsz a pénzedért, teljesen megéri, szuper csapat! " (Papp Erika)


És végül, bár nem utolsó sorban: 
A mai cseréptelefonok világában, a dizájn mellett fontos, hogy a védelemre is figyelj. Egy INFINITY Tok megfogja védeni a készülékedet, de kijelzővédő fóliára is szükséged lesz. Mindegy, hogy sima fólia, vagy üvegfólia, vagy pl most a nano fólia, ami az újdonság... a lényeg! Mindenképp gondolj erre is, különben egy véletlennek köszönhetően a telefonod ha lepacsizik az aszfalttal, akkor viheted is kijelzőcserére. 
Mi az XPROTECTOR fóliáit forgalmazzuk, nem véletlenül. Ugyanúgy odafigyelnek a minőségre, mint mi. Ezért mi mellettük tettük le a voksunkat.