----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Wednesday

Üdvözöllek a WEDNESDAY kollekcióban! 

Ha nagy Rajongója vagy a Wednesday sorozatnak, akkor ez a kollekció tutira tetszeni fog Neked!  

Használd a SZŰRÉST és találd meg a legjobban tetsző dizájnt! - CSAK NÁLUNK KAPHATÓ! 


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

WEDNESDAY telefontok, tablet és egyéb GSM tartozékok kollekció - INFINITY Tokok

Üdvözöllek az Addams Family ihlette INFINITY kollekció világában. Ha itt vagy, valószínűleg nem félsz egy kicsit a sötétségtől, és imádod az olyan dolgokat, amik valamilyen módon az Addams Family különleges világára emlékeztetnek. A Wednesday sorozat az, ami mostanában a legjobban beindítja a fantáziádat, és miért is ne tenné? 

Ezek a dizájnok egyediek, kiemelik az Addams Family sajátos világát, amit az új sorozat ihletett. Ezek a telefontok dizájnok garantáltan máshol nem kaphatók, csak az INFINITY Tokok kínálatában.

Persze fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a gyönyörű, minőségi minta mellett a védelem is rendkívül fontos. Az INFINITY Tokok külön figyelmet fordít arra, hogy megfelelő védelemben részesítse a telefonkészülékedet. 

A Wednesday Addams ihlette kollekcióban található dizájnok mindegyike különlegesek, csak úgy, mint maguk a szereplők is. Igyekeztünk visszaadni Wednesday sajátos stílusát, Enid Sinclair bohó vidámságát, és kettejük igazán egyedi barátságát. 

Ezeket a tok dizájnokat több mint 100 fajta készülékre kérheted, csak úgy mint bármi mást is. Hiszen az INFINITY Tokok kínálata végtelen. :)

A WEDNESDAY MINTÁS TELEFONTOK TÖKÉLETES AJÁNDÉK AZ IGAZI RAJONGÓKNAK! 

Ha tudod valakiről, hogy nagy Wednesday, vagy Addams Family Rajongó, akkor az INFINITY Tokok kínálatában található Wednesday kollekció garnatáltan jó választás, ha ajándékot keresel. Ne Feledd, hogy a legjobb ajándék mindig az, amit a megajándékozott biztosan szeret, így nem lőhetsz mellé és nincs kínos udvarias mosoly sem.

Tudtad? Nálunk biztosra mehetsz! Ha esetleg kiderül, hogy nem jól választottad ki a telefonkészülék fajtáját, akkor bár egyedi megrendelésekről van szó, mi cseregaranciát vállalunk arra, hogyha rossz készüléktípust választottál. Szóval emiatt nem kell aggódnod, rendeld meg bátran! 

Mindezek mellett FONTOS a készülék teljekörű védelme:

A teljeskörű védelem kiemelten fontos az olyan törékeny és drága készülékeknél, mint amik manapság kaphatók. Ezek már nem a régi "téglafon"-ok. Így javasoljuk, hogy használj egy kijelzővédő fóliát vagy üvegfóliát a telefonodon. Ezek a védőfóliák védik a kijelzőt karcolásoktól, szennyeződésektől és kisebb sérülésektől. Azt válaszd, amelyik neked a legmegfelelőbb, amelyik a legjobban megfelel a szükségleteidnek. A teljeskörű védelem érdekében mindkettő jó választás lehet.