----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Blog

A Stranger Things legújabb pletykái

Osvalt Dénes
2020.11.29 12:13
A Stranger Things legújabb pletykái

Az oroszok Tizit akarják Hopperért és egyéb pletykák

Szivárogtatás vagy pletyka? Új hírek a Stranger Things 4. évadjáról.

A Stranger Things 3. évadjának végén azt hihettük, hogy Jim Hopper meghalt az orosz Kulcs gép robbanásakor. Testét ugyan nem találták meg és még abban az évadban volt utalás egy amerikai rabra is. Azután jött a 4. évad előzetese, amely mindannyiunk örömére megerősítette, hogy Hopper nem halt meg, hanem valahol a Szovjetunióban van fogságban.

A Stranger Things 4. évadja nagy valószínűséggel a seriff orosz fogságáról fog szólni. A legújabb rajongói elképzelés szerint a seriffet Tizire szeretnék cserélni az oroszok, akik tisztában vannak azzal, hogy ők sokat jelentenek egymás számára, hiszen a seriff nem csak adoptálta a lányt, hanem családra leltek egymásban.

Mivel nem csak az amerikaiak, hanem az oroszok is feszegetik a Tótágas kapuját, ezért ők is Tiziben láthatják a kulcsot a bejutáshoz (a Kulcs nevű gép/ek?/ mellett).

A 3. évad egyetlen szimpatikus orosz karaktere, Alekszej elmagyarázta a seriffnek, hogy a Kulcs gép csak a fele a történetnek. Ezen alapul az az elképzelés, hogy valahol Kamcsatkán van egy másik gép, amellyel az oroszok már kinyitottak egy kaput a Tótágasba, sőt már foglyul is ejtettek egy Demogorgont. Már csak azért is szükségük lehet Tizire, hogy a kaput ki- és bezárják.

Az eddigi részekben emberek küzdöttek szörnyek ellen, azonban most fordulhat a kocka és emberek – főként Tizi – harcolhatnak más emberek, jelesül az oroszok ellen. Az oroszok már nagy tudással rendelkeznek a Tótágasról, kapunyitó technológiájuk is van, egyszóval nem lesz könnyű legyőzni őket.

Egyes feltételezések szerint pont Hopper orosz fogságának idejére esik a csernobili atomerőmű baleset, amely egybeesés olyan dramaturgiai magas labda, hogy része lehet a küzdelemnek. Ráadásul Tizi elvesztette erejét és nevelőapja is az oroszok fogságában van. Ennél a helyzetnél már csak jobb jöhet.

Borítékolható, hogy Tizi valahogyan visszaszerzi az Elmenyúzó parazita eltávolításakor elvesztett erejét, mert bár Tizit nagyon szeretjük, de az erős Tizi mindent visz … és könnyebb dolga lenne az oroszok ellen.

Köztudott, hogy az időutazás lerágott csont a „Vissza a jövőbe” óta, de mégis olyan izgató téma, hogy valahogyan elő fog kerülni a Stranger Things-ben is. Legalábbis a sasszemű rajongók kettő erre utaló nyomot találtak; Hopper Tizinek írt levelében előfordul a „az idő kerekének visszafordítása” kifejezés és a 4. évad kiszivárogtatott fotói között egy toronyóra látható, amely a Marty, a prof és a DeLoren óta az időutazás egyik névjegye.

És egy kis frissítés a végére. A Netflix és a Dark Horse Comics együttműködik abban, hogy egy Stranger Things Világot hozzanak létre, egyelőre képregények szintjén. Ez már önmagában is durva, hiszen a Marvel és a Disney világok magasságát célozza meg.

Azonban a legérdekesebb, hogy a Netflix kifejezetten eltiltotta a DH Comics-ot attól, hogy képregény történeteiben Tizivel (ugye Tizenegyes a teljes neve) és az Egyessel (Number One) foglalkozzon. Ez feltételezi, hogy a Stranger Things-ben egyszer csak fel fog tűnni az Első Számú vagy Egyes karakter.

Van is arra tippünk, hogy ki lehet az. Mindenki emlékszik, hogy a 3. évadban megjelent Robin, mint Steve munkatársa a pláza fagyizójában. Őt Maya Hawke játssza, aki Ethan Hawke és Uma Thurman lánya, így jelenleg ő az egyetlen pedigrés színész a sorozatban.                                                         

Ám nem sokáig lesz így, mert a stáb tagja lett Maya Hawke öccse, Levon Thurman-Hawke is, akiről még nem tudni, hogy kit fog játszani. Sokan azt tippelik, hogy Robin bátyját alakítja majd valamilyen rockos kivitelben, hogy valamennyire pótolják az elhunyt Billy Hargrove-ot. Azonban az is lehet, hogy ő lesz a színre lépő Egyes.

Bizonyosságot viszont csak jövőre látunk, amikor várhatóan a Stranger Things 4. évadja képernyőre kerül.

Források: 
https://screenrant.com/stranger-things-season-4-russia-hopper-eleven-plan/
https://www.looper.com/268699/maya-hawkes-brother-joins-the-cast-of-stranger-things-for-season-4/?utm_campaign=clip
https://whatculture.com/tv/stranger-things-season-4-10-crazy-fan-theories-that-could-happen