----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

tavasz virágos cseresznyefa virág iPhone 6 fehér tok
A tavasz első csodája - Hello Tavasz - iPhone 6/6s tok
5 990 Ft

A tavasz első csodája - Hello Tavasz - iPhone 6/6s tok

tavasz virágos cseresznyefa virág iPhone 6 fehér tok
tavasz virágos cseresznyefa virág iPhone 6 fehér tok

Állítsd be, hogy milyen legyen a tok, majd tedd a Kosárba!

Figyelj, mert ez a tok méretben nem megfelelő az iPhone 6 Plus és 6s Plus készülékekre. 

Raktáron
5 990 Ft
Erre is szükséged lehet
---- Gyűjtsd a pontokat ----
REGISZTRÁLJ VAGY JELENTKEZZ BE!
A vásárlás után járó pontok:
300 Ft
Részletek

Tavaszi virágos Apple iPhone 6/6s készülékre rögzíthető telefontok

FONTOS INFÓ A TERMÉKOPCIÓK KIVÁLASZTÁSÁHOZ: 

Az anyagról: 
- MŰANYAG TOK: kemény tok, ami oldalról kapaszkodik a készülékre, merevebb és igényes, fényes felületű tok. Tartósabb műanyagból készült, "van benne anyag". Nem halovány vékony. A szilikonnal ellentétben rugalmatlan, ezért ha rossz szögben esik le pl. csempére megfeszülhet és elrepedhet a tok. A gombok és csatlakozóknál ki van vágva. 
- SZILIKON TOK: Minden oldalról körbeveszi a készüléket, kifejezetten védőtok, oldalt bordázott résszel (könnyebb fogni, nem csúszik ki a kézből). Nem lehet félbehajtani, a hátoldalba rögzített alulap miatt. Kifejezetten védőtok, ezért nem ultravékony, nem lazul meg. 
MINDKÉT típusnak van pereme: azaz, ha "arccal" lefelé teszed le, akkor először a tok peremét érinti az asztal, nem pedig a kijelző. A minta a hátoldalon gyönyörű, fényképminőségű és hosszan tartó. 
- FLIP TOK:A klasszikus oldalra nyitható tok, ami mágneses csattal záródik. Ennél a tokfajtánál a minta elől van, és nem aluminium lapra nyomjuk rá, hanem olyan textil anyagra, aminél csodaszép a kép minősége.

AZ INFINITY MÓDSZER: 
Az Infinity Tokok hátoldalán lévő minta szép fényes és gyönyörű fénykép minőségű, nem "pattan le" egy hét után. Köszönhető ez annak az eljárásnak, amely során a mintát közel 200 fokon "sütjük" rá egy aluminium lapra és ezt rögzítjük bele a műanyag, vagy szilikon tok hátoldalába. Nincsenek kiálló részek, szépen belesimul. Ez az eljárás CSAK a műanyag és szilikon tokra érvényes, a flip (oldalra nyitható) toknál a mintát textilszerű anyagra nyomjuk rá. 

Az aluminium lap miatt előfordulhat azonban, hogy a wireless töltés és az NFC fizetés nem működhet, mert leárnyékolja, vagyis a tokot célszerű előtte levenni. A hagyományos "dugós" töltés természetesen akadálymentesen működik a telefontokkal együtt is. 

EGYÉB információ: 
A telefontok termék képei illusztrációk. 
A képen látható mintát a Te általad választott típus, szín, kivitel, grafika szerint a Te kifejezett kérésedre állítjuk elő (vagyis egyedi termék), ezért a termékek megrendelése esetén a 45/2014. (II.26) kormányrendelet 29.§ (1) bekezdés c) pontja szerint nem gyakorolható a 14 napos indoklás nélküli elállási jog. 

JÓ HÍR: Ettől függetlenül, nem kell aggódnod, hogyha rosszul választottad ki a készülék típusát. Mi ezt megértjük és szívesen cseréljük, ha ezt az átvételt követő 14 napon belül jelezd felénk. 
 


Adatok
Márka
InfinityTokok
Gyártói Cikkszám
IPH-6-1782
Termék típus
Telefontok
Márka
INFINITY Tokok
Kollekció
Szezonális
Évszak/Ünnep
Tavasz
Ajándék ötletek
Nőknek
Téma
Virágos
Cikkszám
IPH-6-1782
Tömeg
35 g/db
Ez még érdekelhet