----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

Retro Summer

Üdv a Retro Summer kollekciónkban!

Figyelj, mert LIMITÁLT ideig érhető el! :)
Használd a SZŰRÉST és így könnyebben megtalálod azt a dizájnt, ami a legjobban tetszik Neked! 


 

Ha tudod, hogy mi az összefüggés a ceruza és magnókazetta között, akkor ez a Te kollekciód! 

Persze... nyilván felmerülhet a kérdés, hogy mi az a magnókazetta :D Ebben az esetben ezt a kollekciót lehet Te annyira nem fogod élvezni. Ajánlom Neked akkor a Festival Vibes kollekciónkat - kukkants be és nézd meg a választékot! 

Térjünk vissza RETRO TELEFONTOK KOLLEKCIÓRA!

Házon belül ebben volt a legnagyobb egyetértés és ötletelés. ANNNNNYI sok-sok nosztalgikus emlék villant föl: Tamagotchi megvan? Volt Neked? Én mindig csak vágytam rá, de azt kaptam válaszul, hogy ez hülyeség :)

VHS kazetta? Te is felvetted a filmeket? Másoltad? 
Magnókazetta? Emlékszel az érzésre, amikor készenlétben álltál a kívánságműsornál, hogy fel tudd venni a kedvenc számodat? 

Az Arcade játékok világát pedig egyértelműen visszahozta nekünk a Stranger things sorozat, ami a Netflix műsorán látható. Ez a sorozat nagyon sok dolgot visszahozott a "régieknek" és új divatot teremtett a fiatalabb generációnak. Ne menjünk messzire: a 4. évad egy kb 30 éves számot hozott vissza és tett népszerűvé (Running up that hill, Kate Bush)

Igazán nagy öröm volt ezt a kollekciót megalkotni, szóval ha neked nem is, de biztos vagyok benne, hogy valakinek nagy örömet okozna, ha ajándékba adnád. 

A RETRO A LEGJOBB AJÁNDÉK APÁKNAK, ANYÁKNAK

Egy dologban biztos lehetsz, ha számodra van valaki, aki nagyon fontos és tudod, hogy az ifjúságát a Retro korszakban élte (80-90s évek), akkor egy retro mintás telefontokkal nem lősz mellé. Meggyőződésem, hogy az egyik legjobb ajándék, mert olyasmit ajándékozol, ami számára fontos volt: a fiatalság gondtalanságát és szabadságát. 

Nade... ha még nem ismernél minket: 

Mit mondanak mások az INFINITY Tokok Csapatáról? 

Google (dr. G-M. Zsuzsanna): Gyors, barátságos kiszolgálást kaptam, kifogástalan minőségű terméket, de ami a legfontosabb, személyre szóló köszönőlevelet, ami miatt úgy érzem, igazán fontos vagyok,nemcsak a 120.sorszámú vásárló. Egész más érzéssel fogok így ránézni a telefonomra nap mint nap, KÖSZÖNÖM INFINITY CSAPAT!

Facebook (H. Gyöngyi): Kedves Infinity Tokok csapata! Köszönöm a gyors és kedves kiszolgálást! A tokot már most imádom! Külön köszönöm a meglepetést,nagy örömmel töltött el a figyelmesség!

 

És végül, azt  tudtad, hogy brutál kibővítettük a GSM Tartozékok kínálatunkat? 

Ez azért történt így, mert nagyon sokan kérdezték, hogy van-e ez, van-e az. Mert tőlünk szeretnék megvenni, mert bennünk megbíznak és jófejnek tartanak. Így elkezdtük szépen kibővíteni a választékunkat, hogy egy kalap alatt hozzájuss mindahhoz, amire szükséged van. 

Szűrés
Téma
Al téma