----> HŰSÉGPROGRAM <----
Regisztrálj most és azonnali 500 + Hírlevél: 1000 pontot írunk jóvá a fiókodban! 

WITH LOVE

Egy igazán csajos telefontok kollekció :)

"Megcsókolni valakit nagyon intim dolog, ezért a szíved mindig kihagy egy ütemet, mielőtt megtennéd." (Keanu Reeves)

Használd a SZŰRÉST, hogy könnyebben megtaláld azt a telefontok dizájnt, ami a legjobban tetszik Neked! 


 

A "with love" kollekciónk megihletője a szerelem, a szeretetteljes pillanatok és ezt varázsoltuk rá a telefontokodra! 

Ahogy mi látjuk: a valentin-nap ünneplése elsősorban a Nőknek szól. Ennek hiánya, vagy megléte így is úgy is nyomot hagy a kapcsolaton :) Nem baj, ha nem ünnepled, és nem baj az, ha igen. Egy biztos, a téma mellett senki sem megy el "csak úgy"

Mi ezt a kollekciót azoknak hoztuk létre, akik szeretik a Valentin-napot. Azoknak a férfikaknak, akik ajándékozni szeretnének és azoknak a Nőknek, akik kedvelik a kedves, szivecskés, szerelmes, akár névvel kérhető telefontokokat. 
 

A LEGJOBB AJÁNDÉK VALENTIN-NAPRA! - férfiak figyelem! 

Ha a Párod szereti a Valentin-napot, örül egy szál virágnak... nos... az igazán remek ajándék ötlet egy telefontok, amire ha ránéz tudni fogja, hogy Te ezen a napon kifejezted felé a szerelmedet. Tudjuk persze, hogy a szerelem nem egy napos, hogy ott van még a többi 364 nap is... de a mindennapok sodrása túl gyorsan visz el minket sokszor egymás mellől is, így igenis néha szükség van egy alkalomra ahhoz, hogy megálljunk és megünnepeljük azt, hogy vagyunk egymásnak, hogy szeretjük egymást. 

Így... kedves Uram, ha úgy döntesz, hogy megünnepled a Pároddal azt, hogy egymásra találtatok, azt hogy szeretitek egymást, nos... Egy telefontok NEM CSAK arra az egy napra fog szólni... hanem a többi 364-re is :)  

Ezért válaszd az INFINITY Tokok termékeit:

Az INFINITY Tokok termékei nem csupán szépek menő mintáikkal, de jobban védelmezik a készülékedet, mint a halovány vékony "külföldről" rendelt 2 forintos telefontokok. Hosszú-hosszú évek óta készítünk már telefontokokat, és a minőség az egyik legfontosabb alapunk. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az INFINITY Tokok csapata is csak Infinity Tokot használ a saját készülékének biztonságáért. 

A telefonod teljes védelme érdekében - kell az üvegfólia, vagy kijelzővédő fólia is!

Tapasztalatból tudjuk: a mostani üvegkészülékek világában egy telefontok nem jelent teljeskörű védelmet. Ha meg akarod óvni az okostelefonod kijelzőjét a sérülésektől, legyen szó karcosodásról, vagy "pókhálósodásról", mindenképp tegyél fel a telefonodra kijelzővédő fóliát is. Ez lassan olyan alapfeltétel, mint az, hogy a reggel csak kávéval tud indulni. Ne kockáztass, a javítás költsége és a kiesés, amíg a telód a szervízben van VALÓBAN fájdalmas tud lenni. 

Nézz körül, találd meg a neked leginkább tetsző kiegészítőket, amelyeket még a Frontman is megirigyelne!

Szűrés
Téma
Al téma